Ya bazıları adet oluyormuş ya ilişkiden sonra. Hamile kalıyorlarmış. O kafama takıldısoğuduğu
İlişkiden sonra adet oldum amayapmışsın
O adet değil ki yerleşme kanamasıdır herkeste olmuyır zaten ayrıca hamilelikte adet olunmaz zaten.. Sizinki üşütmüş olabilirsnzYa bazıları adet oluyormuş ya ilişkiden sonra. Hamile kalıyorlarmış. O kafama takıldı
Benim adetim aynıydı öbür aylar gibi. Rengi ağrısı miktarı. 3 4 gün sürdü. Yoğun olduğu sıralar günde 3 ped değştirdim. Zaten testi ilişkiden 28 gün sonra yaptım çıkardı demi o vakite kadar
Testi ikindin yaptım. Ama idrarım 2 3 saatlik felan vardı. Yanlış sonuç verir mi acabaolmadığıniza
Yok arkadaşım hamile değilsinTesti ikindin yaptım. Ama idrarım 2 3 saatlik felan vardı. Yanlış sonuç verir mi acaba
Anladım. Çıkardı kessinlikleBenim adetim aynıydı öbür aylar gibi. Rengi ağrısı miktarı. 3 4 gün sürdü. Yoğun olduğu sıralar günde 3 ped değştirdim. Zaten testi ilişkiden 28 gün sonra yaptım çıkardı demi o vakite kadar
Yerleşme kanamasıkessinlikle
Yerleşme kanaması ağrılı, renk olarak kırmızı ve yoğun olur mudeğilsin
Yaşamadığım için bilmiyorumYerleşme kanaması
Yerleşme kanaması ağrılı, renk olarak kırmızı ve yoğun olur mu
Adet oldum ama kardeşim. Test yaptım negatifolabilirsiniz
O zaman neden ısrarla hamile oldugunuzdan süpheleniyorsunuz ?Adet oldum ama kardeşim. Test yaptım negatif
Daha istemiyoruz bacım. Kafama takıldı. Testte kaç günde belli olur ilişkiden sonraoldugunuzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?