- 6 Mayıs 2014
- 25
- 6
- 8
- Konu Sahibi alexandra90
-
Gelinliğimi alırken yaka kısmını öpücük yaka istedim fakat aldığım yerdekilerin gazına gelip değişiklik yaptırmadım.şimdi değiştirmek istiyorum ama Bodrum'da bunu yapacak kimse yok aldığım yer ise İzmir de 😞 hiçbişe yapamıyorum yardım edin,fikirlerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim.ayrıca gelinliğim hakkındaki fikirlerinizi de bekliyorum 😊 Eki Görüntüle 1103139 Eki Görüntüle 1103140
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gelinliğimi alırken yaka kısmını öpücük yaka istedim fakat aldığım yerdekilerin gazına gelip değişiklik yaptırmadım.şimdi değiştirmek istiyorum ama Bodrum'da bunu yapacak kimse yok aldığım yer ise İzmir de �� hiçbişe yapamıyorum yardım edin,fikirlerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim.ayrıca gelinliğim hakkındaki fikirlerinizi de bekliyorum �� Eki Görüntüle 1103139 Eki Görüntüle 1103140
Eki Görüntüle 1106081 el çiçeğim zaten fotoğraftaki olmuycak 😊 kargo bugün elime geçti çiçeğim bu 😊
O çiçek öylesineydi 😊 Eki Görüntüle 1106472 işte yakasını böyle yapmak istiyorum kol kısmıda böyle olsun istiyorum ama gerek yok rahat edemezsin falan dediler offf yaaa nasıl yaptırcam nerde yaptırcam bilemiyorum 😞
bence bu haliylede güzel eğer çok güvenilir bir terzi bulamazsan hiç elletme.
aradım kargo olmaz dediler.tekrar prova yapmamız lazım diyolarşimdiden mutluluklar dilerim
Gelinliğim çok güzel ne çok sade ne çok abartılı
M yaka biraz dekolte hoşluğu katabilirdi ama şimdiden sonra değiştirmeleri zor gibi kimsenin yanaşacağını sanmıyorum izmirdeki gelinlikçide ölçülerin vardır dikip gönderebilirler arayıp bir değişim talep etsen
Aslında aynı dantelden bulsam kolu dikmek kolay mı? Kendim yapabilir miyim acaba?
canım bence gelinliğin gayet güzel mutlulukla giy inşallahaman diyim danteli bulsanda kendin yapmaya kalkma bir arkadaşımın tanıdığı daha uygun yapıyor diye gelinlik işine yeni başlayan bir terziye vermiş diktirmeye düğün günü sırtından patlamış gelinlik ayrıca kendin nasıl yapıcaksın dokunma bence çokta yakışmış mutluluklar dilerim şimdidennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?