• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Acill yardımm lütfenn :((

alexandra90

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
25
6
8
Gelinliğimi alırken yaka kısmını öpücük yaka istedim fakat aldığım yerdekilerin gazına gelip değişiklik yaptırmadım.şimdi değiştirmek istiyorum ama Bodrum'da bunu yapacak kimse yok aldığım yer ise İzmir de 😞 hiçbişe yapamıyorum yardım edin,fikirlerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim.ayrıca gelinliğim hakkındaki fikirlerinizi de bekliyorum 😊 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399393193.647006.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399393221.433597.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelinliğimi alırken yaka kısmını öpücük yaka istedim fakat aldığım yerdekilerin gazına gelip değişiklik yaptırmadım.şimdi değiştirmek istiyorum ama Bodrum'da bunu yapacak kimse yok aldığım yer ise İzmir de 😞 hiçbişe yapamıyorum yardım edin,fikirlerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim.ayrıca gelinliğim hakkındaki fikirlerinizi de bekliyorum 😊 Eki Görüntüle 1103139 Eki Görüntüle 1103140

aslında ben beğendim yakasını hoş duruyor canım ya

şimdiden mutluluklar dilerim
Gelinliğim çok güzel ne çok sade ne çok abartılı
M yaka biraz dekolte hoşluğu katabilirdi ama şimdiden sonra değiştirmeleri zor gibi kimsenin yanaşacağını sanmıyorum izmirdeki gelinlikçide ölçülerin vardır dikip gönderebilirler arayıp bir değişim talep etsen

Bel boyu daha kısa gözükür ve daha hoş durur diye düşündüm bakalım bi arıycam ne diyecekler 😊

bence guzel canim hic bozma benimde hic icime sinmemisti en bas gelinligin ama fotolarda dugun cidisindr izliyince begendim sende dugunden sonra ayni bole diceksin :)

Gelinliğimi alırken yaka kısmını öpücük yaka istedim fakat aldığım yerdekilerin gazına gelip değişiklik yaptırmadım.şimdi değiştirmek istiyorum ama Bodrum'da bunu yapacak kimse yok aldığım yer ise İzmir de �� hiçbişe yapamıyorum yardım edin,fikirlerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim.ayrıca gelinliğim hakkındaki fikirlerinizi de bekliyorum �� Eki Görüntüle 1103139 Eki Görüntüle 1103140

bence modem çok hoş öyle yakasıda çok açık durmadı sende omuzlarında güzel olduğundan taşıyabilmişsin hiç ekleme yapmadan da rahatlıkla kullanabilirsin şeker:) sadece el çiçeğini pek beğenemedim ben.

Son düzenleme:
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399549544.853856.jpg el çiçeğim zaten fotoğraftaki olmuycak 😊 kargo bugün elime geçti çiçeğim bu 😊

AAa bak bu güzelmiş şimdi oldu :)

O çiçek öylesineydi 😊 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399558122.366323.jpg işte yakasını böyle yapmak istiyorum kol kısmıda böyle olsun istiyorum ama gerek yok rahat edemezsin falan dediler offf yaaa nasıl yaptırcam nerde yaptırcam bilemiyorum 😞

Aslında aynı dantelden bulsam kolu dikmek kolay mı? Kendim yapabilir miyim acaba?

O çiçek öylesineydi 😊 Eki Görüntüle 1106472 işte yakasını böyle yapmak istiyorum kol kısmıda böyle olsun istiyorum ama gerek yok rahat edemezsin falan dediler offf yaaa nasıl yaptırcam nerde yaptırcam bilemiyorum 😞

bence bu haliylede güzel eğer çok güvenilir bir terzi bulamazsan hiç elletme.

bence bu haliylede güzel eğer çok güvenilir bir terzi bulamazsan hiç elletme.

Haklısın... Ama ne yapıp edip yapacak birini bulmam lazım.fikirleriniz için çok teşekkürler 😊 hatta benm profil resmimde istediğim gibi ön kısmım zaten nişan fotoğrafımda 😊

şimdiden mutluluklar dilerim
Gelinliğim çok güzel ne çok sade ne çok abartılı
M yaka biraz dekolte hoşluğu katabilirdi ama şimdiden sonra değiştirmeleri zor gibi kimsenin yanaşacağını sanmıyorum izmirdeki gelinlikçide ölçülerin vardır dikip gönderebilirler arayıp bir değişim talep etsen
aradım kargo olmaz dediler.tekrar prova yapmamız lazım diyolar :(

Bencede rahat edemezsin rahatligi gectim bem begenmediim canim acikcasi sonradanekledigin o fotodaki modeli..ilk ekledigin gayet guzel..bence oyle kalmali

Aslında aynı dantelden bulsam kolu dikmek kolay mı? Kendim yapabilir miyim acaba?

canım bence gelinliğin gayet güzel mutlulukla giy inşallah:16: aman diyim danteli bulsanda kendin yapmaya kalkma bir arkadaşımın tanıdığı daha uygun yapıyor diye gelinlik işine yeni başlayan bir terziye vermiş diktirmeye düğün günü sırtından patlamış gelinlik:52: ayrıca kendin nasıl yapıcaksın dokunma bence çokta yakışmış mutluluklar dilerim şimdidennn:16::16:

canım bence gelinliğin gayet güzel mutlulukla giy inşallah:16: aman diyim danteli bulsanda kendin yapmaya kalkma bir arkadaşımın tanıdığı daha uygun yapıyor diye gelinlik işine yeni başlayan bir terziye vermiş diktirmeye düğün günü sırtından patlamış gelinlik:52: ayrıca kendin nasıl yapıcaksın dokunma bence çokta yakışmış mutluluklar dilerim şimdidennn:16::16:

Tamam ellemiycem 😊

Back