acill yardımm.. hamile miyim??

bi akadaşa bakcam girip çıkcam ne bu yaaaaa arkadaşım rabim verirse her şekilde hamilelik veriri hadi hamile kaldın ozamn nolcak doğurcanmı abla tafsiyesi bırak bu işleri okulunu bitr mesleğini eline al ilk eşinle yaşa ne yaşıcaksan ozamn herşey daha güzel olur hakında hayrlısı

merhaba arkadaşlar..ben geçen ayki adet dönemimn bitimnden birkaç gün sonra ilişkiye girdm.Normalde prezervatf kullanmamza rağmen ilk başta sadece penis başı girmesi kaydıyla yalnz bir kez korunmadan birleştk ve benim üstte olduğum bi pozisyondaydık.Yani penisn sadece başı vajinaya girmşti.Erkek arkadaşm ben üzernden kalktktan hemen sonra,yani penisi vajinamdan çıktktan sonra boşaldı ama bana hiçbr şekilde temas etmedi.Dün yani ayın 28'inde adet olmam gerekiodu ama 1 gün gecikti.hamilelik riski varmdır szce zevk suyu ihtimalnden dolayı??ben üstteyken zevk suyu gelse bile o kadar kolay ulaşabilir mi yumurtaya??
Regl oldun mu sonra ben de aynı şeyi yaşadım galiba stresten gecikti düşünmekten ben regl oldum birkaç gün sonra ama dolu geldi ama az sürdü şimdi diğer ayı bekliyorum

Regl oldun mu sonra ben de aynı şeyi yaşadım galiba stresten gecikti düşünmekten ben regl oldum birkaç gün sonra ama dolu geldi ama az sürdü şimdi diğer ayı bekliyorum
Yalnız konunun üstünden 14 yıl geçmiş. Konu sahibi hamile kaldıysa bile çocuk liseye başlayacak yahu :)

X