Acill yardım

Ya bende erkek arkadaşımla anal sex yaşadım boşaldı mi bosalmadi mi hatirmaliyorm üstünden 20 gün geçti sizce gebe kalmışmıyımdır çok korkuyorm.
Anal seks sırasında spermin boşalmasının ya da bulaşmasının nereye olduğu önemlidir. ... Böylece makatın dış kısmı sperm ile bulaşabilir. Vajina ağzının da bu bölgeye yakın olmasından dolayı gebe kalma ihtimali olabilir.

Anal seks sırasında spermin boşalmasının ya da bulaşmasının nereye olduğu önemlidir. ... Böylece makatın dış kısmı sperm ile bulaşabilir. Vajina ağzının da bu bölgeye yakın olmasından dolayı gebe kalma ihtimali olabilir. Kan ver yada evde gebelik testi yap

İlk ve sondu çok pişmanım 15 gün önce test yaptm ama hâlâ korkuyorm göğüslerim belim çok fazla agiriyor ya gebelikse die korkuyorum
Buna nasıl razı olabildiniz anlam veremiyorum. Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz? Umarım bu leş ilişkiden hamile kalmamışsınızdır. Adet gününüz geçince evde idrar testi yapın ne olur ne olmaz.

• Beğen
Reactions: Jou
Makat kaslarının gevşemesi sonucu(ki ilk seferden itibaren gevseme bslar) ilerleyen yaşlarda büyük sıkıntılar cekeceksiniz. Gaita kaçırmaktan kolon kanserine kadar gidebilen bir süreç sizi bekliyor. Umarım bu yanlıştan dönersiniz.

Hää Siz ne konusuyosunuz burda ya? Nerden cikariyosunuz böyle seyleri ya? Anal sexden kim hamile kalabilir allahim bu Nasil mantikkkkk 😭😭😭😭😭

Hää Siz ne konusuyosunuz burda ya? Nerden cikariyosunuz böyle seyleri ya? Anal sexden kim hamile kalabilir allahim bu Nasil mantikkkkk 😭😭😭😭😭
Vala bizim birsey çıkardığımız yok doktorun varsa sorabilirsin yada İnternet araştırması yaptığında görebilirsiniz şükür doktor değiliz bizde sadece doktorun söylediğini kadarını biliriz bende ilk okuduğumda saçma dedim olur mu dedim araştırdım olma ihtimali varmış

Ayrıca siz biraz üslubunüze dikat edin şimdi mantığımı sorgulamak kimsenin haddi değil burda mantığı eleştirirsek siz bi dediğim gibi açıp bakın bulaşma yoluyla gebe kalınabilir gebelik ufakta olsa bir ihmal kendi aklınızı mantığınizi sorgulayın burda bildiğimizi söylüyoruz bu şekilde konuşmanız hoş değil !! ...

Ayrıca siz biraz üslubunüze dikat edin şimdi mantığımı sorgulamak kimsenin haddi değil burda mantığı eleştirirsek siz bi dediğim gibi açıp bakın bulaşma yoluyla gebe kalınabilir gebelik ufakta olsa bir ihmal kendi aklınızı mantığınizi sorgulayın burda bildiğimizi söylüyoruz bu şekilde konuşmanız hoş değil !! ...
Kesinlikle katılıyorum kimse kimin ne yaşadığını bilemez herkesin başına her şey gelebilir ama ne yazik ki sadece linçliyolar

Kesinlikle katılıyorum kimse kimin ne yaşadığını bilemez herkesin başına her şey gelebilir ama ne yazik ki sadece linçliyolar
Haklısınız ama sağlığınız için dikat edin burda suten çıkmış ak kaşık gibi yorum yapanlarıda takılmayın boşverin

Back