Acill yardım

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
479
117
33
24
Merhaba hanımlar ben 18 Eylül 2021 tarihinden 24Eylül tarihinde kadar eşimle korunmasız cinsel ilişkiye girdim çocuk istediğimiz icin ve ben 28 Eylül tarihinde gidip kan verdim 0.2 çıktı hamilelik belirtisi var diye söyle ki göğüste ağrı cok ,halsizlik sırt agrimda oldu kasik ağrısı 3,4 gun oldu bende bunu goz önüne alarak gidip test yptim sonuc negatif sonra bugün gidip erken gebelik testi aldm normal adet günüm gecen ay 10 Eylül oldu bunu bilerek 10 gun olduğunu bildiğim halde yptim negatif söyle ki yumurtlama gununu İnternet üzerinden hesapladim 24 Eylül muş buna göre ben ne zaman gidip kan vermeliyim ve idrar testi ne zmn yapmalıyım yumurtlama gününden kac gun sonra gebelik te çıkar ,ve erken gebeliktestine zaman yapılmalı??

Eklentiler

• Screenshot_20210930-230734_Chrome.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 102
Acil? Su an yumurtluyorsunuz desek kosa kosa kocanizin uzerine mi atlayacaksiniz? Acil olan nedir?
Ne diyon sen pardon insan gibi okuyup yazdıklarıma bakıp cvp vermiyorsun burda kalkmış bos yapıyor sun. yumurtluyor desen kosa kosa senin üzerine atliycam oldu mu

Canım öncelikle sakin ol. 4 gün sonra kan vermişsin çıkması mümkün değil. Çok erken vermişsin. Bir bebek rahme 6 ila 10 gün arasında tutunur döllenme olmuşsa şayet. Bu belirtiler aynı zamanda adet belirtileride. Adet döngün nedir bilmiyorum ama adet gününe 1 gün kala kesin sonuç çıkar anca. Geç döllenmeyse adet gününe 1 gün kala bile sonuç vermeyebilir. Sabırlı olup beklemen gerek.

Teşekkür ederim canım

Bende öyle bir hataya düştüm doktorlar sitesindeki doktorlara sordum bir cogu ilişkiden sonraki 10.-16gün ve sonrası ıcın net kesin sonuc dıyor fakat döllenme zaten yaklasık 10 günü buluyor yanı biraz daha bekle adet olacagın zamandan ıkı üc gün önce yap veya ilişkiden 20 gün kadar gecsın .

1 aylık hamileyim canım rabim sanda nasip etsin inşallah

Mümkünse su an olmasın zamanında olur ınsallah senın ılıskının ustunden kac gun gecınce ne sekılde öğrendin
Ben 6 ekimde erken gebelik testi aldm yaptım predictor early silik çizgi vardı 7 Ekim de kan verdim 18.31 çıktı sonra 8 Ekim tekrar verdim 69.31 pozitif çıktı yani şöyle ki ben adetime 4 gün kala yaptım idrar testini çıktı erken gebelik testiyle tabi ondan 1 gün sonra da kanda çıktığını gördüm ben eşimle 18 eylül den 24 ne kdr korunmasız cinsel ilişkiye girdim sürekli olarak tabi öyüzden ben hangi ilişki tarihini söylesem yanlış olur ama dediğim gibi 4 gün kala erken gebelik testi ile kanda öğrendim

Ben evdekı testlerı adet gordukten yanı tahmınımce eger adetse ondan sonea yaptım yanı kesınlıkle gecıkme zamanları kı zaten ılıskının ustunden 36-44 gun geçmişti

İlişkiden tam 30 gün sonra kanda test yaptım 1.20 kesindir dimi erken değildir?

Ben evdekı testlerı adet gordukten yanı tahmınımce eger adetse ondan sonea yaptım yanı kesınlıkle gecıkme zamanları kı zaten ılıskının ustunden 36-44 gun geçmişti
Ya bende erkek arkadaşımla anal sex yaşadım boşaldı mi bosalmadi mi hatirmaliyorm üstünden 20 gün geçti sizce gebe kalmışmıyımdır çok korkuyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…