• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Acill yardım

Elosaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
115
50
48
26
Merhaba hanımlar adetim normalde çok düzenli 8 aylık evliyim 1 aydır çocuk düşünüyoruz ve bu ay adetim 12 gün gecikti 3. günde test yaptım negatifti 5.günde kan testi yaptırdım 0.3 çıktı 7.gunde kan testi yaptırdım 1050 çıktı aynı gün idrar testi yaptım negatifti doktor kan testtinde sorun olabilir dedi yeniledi 0.24 çıktı bugün korumasız ilişkiye girdik zorlama olmadı fakat sanki yumurtalıklarım yerinden çıkacak gibi ağrım oldu rahmim göbek üstüm şiddetli ağrım oldu yarım saat sonra geçti şuan yumurtaliklarimda hafif ağrı var ve 12 gün adetim gecikmesine rağmen hiçbir leke vs. Yok acil yardım eder misiniz napmaliyim fikri olan varmı

Bende adet gecikmesinin 5. gününde kese görünmüştü. Ultrasonla bakıldı mı size

Merhaba hanımlar adetim normalde çok düzenli 8 aylık evliyim 1 aydır çocuk düşünüyoruz ve bu ay adetim 12 gün gecikti 3. günde test yaptım negatifti 5.günde kan testi yaptırdım 0.3 çıktı 7.gunde kan testi yaptırdım 1050 çıktı aynı gün idrar testi yaptım negatifti doktor kan testtinde sorun olabilir dedi yeniledi 0.24 çıktı bugün korumasız ilişkiye girdik zorlama olmadı fakat sanki yumurtalıklarım yerinden çıkacak gibi ağrım oldu rahmim göbek üstüm şiddetli ağrım oldu yarım saat sonra geçti şuan yumurtaliklarimda hafif ağrı var ve 12 gün adetim gecikmesine rağmen hiçbir leke vs. Yok acil yardım eder misiniz napmaliyim fikri olan varmı
Canım değer 1050 çıkmış düşük mü oluyo acaba

Bende adet gecikmesinin 5. gününde kese görünmüştü. Ultrasonla bakıldı mı size
8. Günde bakıldı doktor ufak birşey görünüyor dedi test 0.24 çıkınca parça olabilir dedi doktor çok önemli yaa kafamı karıştırdı bir dediği diğerini tutmadı bayramdan sonra tekrar gidicem başka doktora

Testi yaptırdım eve gelince idrar testi yaptım negatifti doktor kan testini yeniledi 0.24 çıktı ama hiç bir kanama leke yok
Canım doktorunu değiştir ve başka bir hastane de beta hcg baktır

Eğer ilişkide ağrı varsa kist olabilir ve ondan adetin gecikmiş olabilir zamanında yaşadım adet söktürücü vermişlerdi

Back