Acill yardım lütfenn

Ya arkadaşlar bnm yine yardımınıza ihtiyacım oldu msjlarınız için çk tşk ederm.
Dediklerinizi anladım da işler pek öyle olmadı bir hafta falan şehir dışına çıkmış ertesi gün işten de ayrılmış bi iki kere karşılaştık yakınıma geldi birine baktı konuşmadı yada bakar gibi yaptı tavır bekledi ve gitti konuşamadım onunla sonra bi kere daha gördüm ama yanında hemcinsim birileri vardı yine konuşamadım o zaten bakmadı bile ikincide yüzüme malesefki ciddiye alıyorum
durumu düzeltmek için ne yapabilirim nasıl konuşcam ve nasıl bi açıklama yapabilirim lütfen yardım tşk ederm

Son düzenleme:
arkadaşım alınacak birşey yok çünkü yeni başlamış işe.Aylarca bırlıkteliğiniz olsa haklısın ama bu durum farklı üzme kendini.Bence sen fena kaptırmışın daha ilk günden kendini yıllardır tanıyormuşun gibi davranışlar sergiliyorsun hak veriyorum sana sevgi farklı bır şey :asigim:ama tavır alma bence çok erken .vereliniortak

Ne yapmalıyım die soruyorsun..
Bence hiç bir şey yapmamalısın..
Eğer senden birazda olsa etkilenmişse gelir..
Etkilenmemişse zorla aklına bişeyler sokmanın manası yok bence..
O hayatından memnun demekki..
Seninle 1-2 dk bile olsa konuşmak olsa amacı slm nbr ya napıosn ne zmndr konuşamıorus diyebilir..
Bilmiyorum kısacası ben hiç bişey yapmazdım..
Ama illa durduramıyosam kendimi msj atardm nmarsı yoksa birinden bulrdm msne eklerdim sonuçta illa o anlamda değil arkadaş deilmisiniz siz?

Alınacak bişey var mı yok mu bn hala anlamadım ya sizden de alınacak bişey yok diyen var alın tabiiki diyen var bn hala kararsızım :)

Back