Kese şekilsiz gibi birşey söyledi mi doktor sizeKızlarrrr hastaneden geliyorum 7 haftalık hamileyim bebek henüz canlanmadı benim hesaplarıma göre daha küçük 1.5 aylık olacak ama doktorlar son adet tarihini baz alıyor
Kese ortada düşük riski var dedi çok korkuyorum progestan verdi yardımcı olur musunuz daha önce böyle bir şey yaşayan var mı bir hafta sonra tekrar gideceğim (bu arada kese 17 mm)
Hayır bir şey söylemediKese şekilsiz gibi birşey söyledi mi doktor size
Fitil değil hap adı duphastonmus yanlış bakmışımBol bol dinlenmeye bakın fitilinizi düzenli kullanın kollarınızı kaldırmamaya özen gösterin çok eğilip uzanmayın yani .
Tamam ne verdıyse onu düzenli kullanın. Prospektüsünde ne için kullanıldığı yazıyordurFitil değil hap adı duphastonmus yanlış bakmışım
Evet düşük tehlikesi için yineTamam ne verdıyse onu düzenli kullanın. Prospektüsünde ne için kullanıldığı yazıyordur
Yaaaa inşallah benimde seninde bebekler sağ salim gelirlerCanım benimde aynı sorun var düşük tehlikesi değil kalp atışı yok kendi doktorum son kontrolde kürtaj olmamı söyledi başka doktora gittim bugün sorun yok dedi ikisinin hesabı farklı bu gittiğim doktor yeni 6 haftalık olduğunu bir hafta daha beklemek gerektiğini söyledi
Amin inşallah canım ya umudumu bi an kaybettim bugün birazda olsa içim rahat etti nasipten öte yok eskiler nasıl sabrediyormuş şimdi herşey stres yok kese var bebek ne zaman bebek var kalp ne zaman hep stresYaaaa inşallah benimde seninde bebekler sağ salim gelirler
Bende kaybettim evet bugün umudumu haftaya bakalım ne olacak bir de bana prifemyn dr ve prizin hap yazmış ikisi de mide bulantısı için ama benim bulantım yok ve iki tane mide bulantısı hapı içmek ne kadar doğru bilmiyorumAmin inşallah canım ya umudumu bi an kaybettim bugün birazda olsa içim rahat etti nasipten öte yok eskiler nasıl sabrediyormuş şimdi herşey stres yok kese var bebek ne zaman bebek var kalp ne zaman hep stres
Sorsaydın keşke canım benimde koku hassasiyeti var sabah biraz bulantı oluyor canım kesenin resmi var mıBende kaybettim evet bugün umudumu haftaya bakalım ne olacak bir de bana prifemyn dr ve prizin hap yazmış ikisi de mide bulantısı için ama benim bulantım yok ve iki tane mide bulantısı hapı içmek ne kadar doğru bilmiyorum
Evet varSorsaydın keşke canım benimde koku hassasiyeti var sabah biraz bulantı oluyor canım kesenin resmi var mı
Canım Allah sana bağışlasın ne gelirse Allahtan dilerim rabbim sana da bana da kalp atışlarını sağlıkla devamını kucağımıza almayı nasip etsin herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah rabbim istetyen herkese de nasip etsin
Amin inşallahCanım Allah sana bağışlasın ne gelirse Allahtan dilerim rabbim sana da bana da kalp atışlarını sağlıkla devamını kucağımıza almayı nasip etsin herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah rabbim istetyen herkese de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?