- 3 Mayıs 2021
- 83
- 29
- 8
- 25
- Konu Sahibi Nesssllliii
-
9 aydır felanNe kadar süredir deniyorsunuz? Stres yapmayın belki de ondan olmuyordur
Stresi bıraktık çünkü stres en büyük engel biliyorum9 aydır felan
regliniz düzenli mi? hormonlarınıza baktırın istersenizMerhaba hanımlar ben bebek sahibi olmak istiyorum ama bı turlu nasip olmuyor 2 defa alttan muayene oldum 1 kere ultrasonla muayene oldum ama hiçbir sorun çıkmadı çok şükür eşimde de bir sorun yok şükürler olsun.gunumun geçtiği zamanlar da oldu tekrar da gitmedim doktora korkuyorum aceba çatlama mi meydana gelmiyor artık kendimde sorun aramaya başladımo kadar zor bı durum ki
ERZURUM'DA GİDEBİLECEGİMM BİR DOKTOR VARMİ benim derdime derman olabilecek LUTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
8.ayda hamile kaldım oluruna bırakmak en güzeli kafaya takmayin9 aydır felan
Düzenli değilregliniz düzenli mi? hormonlarınıza baktırın isterseniz
15 Ocak 2021regliniz düzenli mi? hormonlarınıza baktırın isterseniz
Yani bırakıyorum ama yinede bı yanım da korku var8.ayda hamile kaldım oluruna bırakmak en güzeli kafaya takmayin
Olmasın işte kafayı başka yerlere ver aklına getirme hicYani bırakıyorum ama yinede bı yanım da korku var
Yani bırakıyorum ama yinede bı yanım da korku var
Ovulasyon testini de denedim o da olmadı kafamı dağıtacağım hicbisey yok gurbet eldeyim eşim sürekli göreve gidiyo yani hayat çok zorOlmasın işte kafayı başka yerlere ver aklına getirme hic
Haklısın ama çare yok çocuk istiyorsan sitres olmamalı kimisi ilk deneme de kimiside sitres yapar aylarca ugrasirOvulasyon testini de denedim o da olmadı kafamı dağıtacağım hicbisey yok gurbet eldeyim eşim sürekli göreve gidiyo yani hayat çok zor
Doğru stres en önemli sorunHaklısın ama çare yok çocuk istiyorsan sitres olmamalı kimisi ilk deneme de kimiside sitres yapar aylarca ugrasir
AminDoğru stres en önemli sorunRabbim isteyen herkese nasip etsin
Yani muayene olmama gerek varmı sizce tekrardan horman testi felan yaptırmalı mıyım
15 Ocak 2021
Düzensiz oluyor demi bu şekilde adet15 Ocak 2021
10 Şubat 2021
21 Mart 2021
21 Nisan
27 Mayıs
27 Haziran
28 temmuz
30 Ağustos
Olmamisim Eylül
8 Ekim 2021
Regl günüm 6 gün sürüyor
Bence ol ki aklında soru işareti kalmasın varsa da bı sorun tedavisi olunurYani muayene olmama gerek varmı sizce tekrardan horman testi felan yaptırmalı mıyım
Bı de doktor bulabilsemBence ol ki aklında soru işareti kalmasın varsa da bı sorun tedavisi olunur
İnşallah canım ben izmirdeyimBı de doktor bulabilsem
İnşallah Erzurum'da doktor tavsiye edenler de olursa çok mutlu olurum
Çok sağolun yinede Allah razı olsunİnşallah canım ben izmirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?