• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill yardım kizlar

Berfilioo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2023
10
0
1
28
Merhabalar öncelikle 15 aylık evliyim ve düşük yaptım şuan da eşimle korunmuyoruz ve çocuk istiyoruz ama her ay maalesef ki hüsrana uğruyoruz. Normalde adetim çok düzenlidir ama bu ay adetim 8 gün önceden oldu ve 5. Günümde kahverengi akıntılar oldu ilk günler açık pembe sonra kırmızı ve en son kahverengi oldu bu normal mi çünkü ilk kez oluyor ve hamile olabilir miyim sizce

test yapsana 🤭benimde adetimden uc gun once oyle oldu ama normalde adetim 6 gun oluyodu uc gun oldu akintim adet gibide diyildi az biseyler geliyodu ucuncu gun kesildi adet sandim ama sonrasinda midem falan bulandi test yapdim hamişmisim.

Evet yarın test yapcam ama benim diğer gebeliğim 1.5 aylıkken çıktı testlerde hem kan hemde idrar çok geç çıktılar pek ümidim de yok doğrusu sonra çok üzülüyorum çünkü

test yapsana 🤭benimde adetimden uc gun once oyle oldu ama normalde adetim 6 gun oluyodu uc gun oldu akintim adet gibide diyildi az biseyler geliyodu ucuncu gun kesildi adet sandim ama sonrasinda midem falan bulandi test yapdim hamişmisim.
Hayırlı olsun tez zamanda kucağına al sağlıklı bir şekilde inşallah canım 😍🥰😍

Evet yarın test yapcam ama benim diğer gebeliğim 1.5 aylıkken çıktı testlerde hem kan hemde idrar çok geç çıktılar pek ümidim de yok doğrusu sonra çok üzülüyorum çünkü
bendede gec cikar kanda hic cikmiyor o yuzde 7 haftalikken hep oyrendim

bende sana dua edecegim insallah. şimdi abdest aldim geldim ismin ne aklimda kalsin dua edecegim

Back