Acill remington yardimm

Ezglimezgili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
3
0
Arkadaslar iki duzlestirici arasinda kaldim remington s8590 keratinli mi yoksa remington inci ozlu s9500 mi kullananlar yardimci olabilir mi keratinde saclar hemen yaglaniyor mu saclarm ince telli

Merhaba, bende Remington S9500 vardı saçım kolay yağlanıyor olmasına rağmen hiçbir zararı olmadı.Düzleştiricim ısınmamaya başladı ve servise götürdüm ellerinde s9500 kalmadığı için bir üst model olan s9600le değiştirdiler her ikisinden de çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla S9500 alabilirsiniz :KK39:

Merhaba, bende Remington S9500 vardı saçım kolay yağlanıyor olmasına rağmen hiçbir zararı olmadı.Düzleştiricim ısınmamaya başladı ve servise götürdüm ellerinde s9500 kalmadığı için bir üst model olan s9600le değiştirdiler her ikisinden de çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla S9500 alabilirsiniz :KK39:
Cok tesekkur ederim aslinda bugun sacima keratin ve inci ozlu olani denedim keratin sanki daha parlak yapti gibi hosuma gitti ama bazilari cok cabuk yaglandiriyo gibi yorumlar yapmis o yuzden cok kararsiz kaldim

Selamlar Kızlar ben geçen gün remington s9500internetten sipariş verdim. Gitti gidiyordan daha uygun fiyata verebiliyorsunuz. Sabah saçlarımı düzelştirdim önlerine dalga yaptım maşa kullanmadan bu ürünle çok rahat yapabiliyorsunuz. Gerçekten kullanımı çok rahat ve saça az zarar veriyor koku bile çıkmıyor :)

X