Bebek Beslenmesi Acill 😔 bebeğim üşütmüşşşş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Manolya27c

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
918
818
103
Bebeğim 15 günlük ve üşütmüş. Karnı çok şiş. Sulu ishal var 4 gündür. Ben anason rezene içiyorum ama fayda etmiyor. Başka hangi bitkisel çay içsem ya da ne yapsam bebeğe başka tecrübeli anneler lütfen yardım edinm

Karni sis ise sikinti olabilir. Doktora goturmenizi tavsiye ederim. En iyi teshis ve tedaviyi onlar uygulayacaktir. Daha cok kucuk 15 gunluk.

Bebeğim 15 günlük ve üşütmüş. Karnı çok şiş. Sulu ishal var 4 gündür. Ben anason rezene içiyorum ama fayda etmiyor. Başka hangi bitkisel çay içsem ya da ne yapsam bebeğe başka tecrübeli anneler lütfen yardım edinm
Daha çok küçük annesi... Buradan tavsiye vermek doğru olmaz doktora götürmelisin allah korusun bişey olabilir öyle bitki çayı verme çok küçük ağır gelebilir. Geçmiş olsun inşallah hemen geçer atlatırsınız

Daha çok küçük annesi... Buradan tavsiye vermek doğru olmaz doktora götürmelisin allah korusun bişey olabilir öyle bitki çayı verme çok küçük ağır gelebilir. Geçmiş olsun inşallah hemen geçer atlatırsınız
Doktora gidemıom küçük ilçedeyiz o hastanede hep covid hastası dolu, 😔napcağımı bilemedim

Canım benim bebeğimde ishal doktora sorduk sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde günlük 8 e kadar sarı sulu kakayı normal görüyoruz dedi. Düzelir sıkıntı edilecek bir durum yok dedi.
Ama karın şişliğine bir şey diyemeyeceğim. Gazı fln var mı ?

Canım benim bebeğimde ishal doktora sorduk sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde günlük 8 e kadar sarı sulu kakayı normal görüyoruz dedi. Düzelir sıkıntı edilecek bir durum yok dedi.
Ama karın şişliğine bir şey diyemeyeceğim. Gazı fln var mı ?
Canım ben hem anne sütü hem mama takviyesi yapıom ishali 5 günü geçti ama korktum ben de. Karın şişliği de hafiften indi. Artık karnını sarmaya başladım Bi bezle

Covid bölümü her hastanede ayrı, siz gidin korkmayın kapısı girişi ayrı. çok küçük daha bitki çayı falan vermeyin
Aynen vermedim ama ben içiyom anason falan belki sütümden geçer inşallah bebeğe ve öle yapacam bugün inşallah bişi olmaz çok teşekkür ederm ❤️

Rezene içmeyin tam aksine kanseri tetikliyor çok oyalaniyorum diye instagrami kapattım doktorun adını hatırlarsam yazicam ordan bakarsibiz paylaşıma bana da ilk duyduğumda tuhaf geldi ama oyleymis

Back