Pril iyi fikir aslında. Ne renkti saçın. Beyaz mi oldu. O kadar kötü oldu ki. Asla düzelmez gibi geliyor. İki gün bekleyip yikicam buraya da hemen yazicam. Düzeldi demek nasip olsunHerkes beyazımsi ister aslindabildigin pirille bulaşık deterjani yani bir kere yıkarsan akar benimkini kuaför öyle yapmisti sonrada bol kremle birsey olmaz
Surekli yikamak zarar verir bi seferden birsey olmaz normal boyaları akitir mı bilemiyorum mor sampo geçiçi boya gibi birseyAcaba diğer boyaları da hızlı akıtır mi bulaşık deterjanı? Yağ sökücü özelliği olduğu için çok fazla zarar vermez mi saça
Benim beyaz pilatin gibi ben öyle seviyorum hic dert etme istemesen bile o saç sarariyor maalesef profil fotomda pembe sacim ama 1 hafta zor dayanıyor mor sampodan ne olacak allasen 2 yikamaPril iyi fikir aslında. Ne renkti saçın. Beyaz mi oldu. O kadar kötü oldu ki. Asla düzelmez gibi geliyor. İki gün bekleyip yikicam buraya da hemen yazicam. Düzeldi demek nasip olsun
Zaten çok açık platin yaptırdım. Ben istedim. Ama şuan olan bembeyaz nene saçı arada mor bikac ışıltıBenim beyaz pilatin gibi ben öyle seviyorum hic dert etme istemesen bile o saç sarariyor maalesef profil fotomda pembe sacim ama 1 hafta zor dayanıyor mor sampodan ne olacak allasen 2 yikama
Fanola. Cok mor şampuan denedim kuaförlerde sacma ürünlere para verdim fanola harika, türkiyede satiliyormu bilmiyorum ama amazonda kesin vardir. Ben 5dk sonra yikiyorum yetiyor.Önerebileceğiniz bir mor şampuan var mı acaba, ombre yaptırdım ve biraz doreleşti bilgim de sıfırVe kaç dakika tutuluyor bu mor şampuan
ben de mıld professional kullanıyorum. üstünde no limitation anti yellow yazan siyah şişedeki.Önerebileceğiniz bir mor şampuan var mı acaba, ombre yaptırdım ve biraz doreleşti bilgim de sıfırVe kaç dakika tutuluyor bu mor şampuan
Merak etme kıyadıkça akıyor hepppBugün saçımı platin ombre yaptırdım. Bebek sarısı çok güzel oldu. Mor şampuan kullanman lazjm dedi aldım. Eve geldim. Boya kokusundan basım agridigi için yıkadım saçımı. Mor şampuan ile. Bı dakika bekledi saçımda. Platin saçım beyaz geri ara ara mor oldu. Düzelir bu durum . Nolur bişey söyleyin. Kuaföre mesaj attım henüz gormedi interneti kapalı sanırım. Bilgisi tecrbesi olan yazsın. Resim atamıyorum. Tesettüeluyum çünkü. Düzelir mi bu durum
Zigavus,benim saçlarımı yumuşacık yapmıştı.Önerebileceğiniz bir mor şampuan var mı acaba, ombre yaptırdım ve biraz doreleşti bilgim de sıfırVe kaç dakika tutuluyor bu mor şampuan
Senin anlattığın kadar kuaför anlatsaydi bunlar başıma gelmezdi. Teşekkür ederimHahahaha olur böyle şeyler. Bir kaç yıkama sonra akar merak etme. Bir de bu şampuan devamlı kullanılacak bir ürün değil. Saçın kızarmaya başladığında kullan sadece.
Bir de kullanma talimatı yazayım sana...
Saçlarını kendi şampuanınla iki defa yıka.
Bir maşrapayı yarıya kadar su ile doldurup içine bir çorba kaşığı silver şampuan ekle. Bir çubuk ile köpürtmeden karıştır şampuan iyice erisin su şmpunın rengine dönsün. Bu suyu saçlarına döküp normal şekilde köpürt ve durula. Diğer türlü direkt saçlarına sürersen bazı yerler mor bazı yerler gri oluyor.
Tarif için teşekkür ederim. Tesetturluyum ben zaten. Şuan boya yapmama gerek yok. Çok sinirlerim bozuldu saçım beyaz kalcak diye. O kadar kişi duzelcegini söyledi. İki günde bı yikayip beklicem artk. Sonucu da yazarım burdan. Kuaföre sordum iki cevap yazdı üçüncü yok. Burdaki kızlar daha bilgili ondanBu tarz durumlarda acelesi olan varsa ( saç yeşil, mavi, gri veya beyaz olduysa, ama yinede açık bir tondaysa geçerli ) en yakın marketten 9.7 doğal açık bakır diye geçiyor “P” ile başlayan bir markanın boyası. Veya buna benzer açık tonda bir turuncu tonda boya. Boya kabına bi tatlı kaşığı boyadan, bir yemek kaşığı kadarda içinden cıkan oksidanı dökün, karıştırdıktan sonra, bir su bardağı rengi beyaz olan bir saç kremi ekleyip iyice karıştırın. ardından 1 çay bardağı su ekleyerek karıştırın pürüzsüz olana dek. Hemen hemen omuz hizasındaki saça kadar bu ölçü. Eğer çok daha uzunsa ( belinize kadar ) Ölçüyü yazdıgımın iki katı yapın. Karışımı çok hızlı bir biçimde saçınıza eşit şekilde yedirin. Fırçayla uğraşmayın avucunuza dolu dolu alıp yapın. Ortalığın batmaması için almanız gereken bir önlem varsa alın. Bu işlemi yaparken mutlaka ayna karşısında olun, renk saçınızın tonuna göre hızlı dönebilir yani yıkayabilecek pozisyonda olun. Okuyunca zor geldi farkındayım ama aslında 5 dk’lık iş. El çabukluğunuza göre sonuç sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum.
Merhabalar saçlariniz eski haline dondumu.Bende bugün ilk defa kullandım.Platin roflem beyaz olduTarif için teşekkür ederim. Tesetturluyum ben zaten. Şuan boya yapmama gerek yok. Çok sinirlerim bozuldu saçım beyaz kalcak diye. O kadar kişi duzelcegini söyledi. İki günde bı yikayip beklicem artk. Sonucu da yazarım burdan. Kuaföre sordum iki cevap yazdı üçüncü yok. Burdaki kızlar daha bilgili ondanmor şampuan bu . İyice anlatmadan neden satarsın ki dimi yani
Bir kaç yıkamada düzelir geçici bir şeydir merak etmeyinMerhabalar saçlariniz eski haline dondumu.Bende bugün ilk defa kullandım.Platin roflem beyaz oldu
Umarım öyle olur.Bir kaç yıkamada düzelir geçici bir şeydir merak etmeyin