acill lütfen

Benim bundan önceki evim öyleydi.. ziraat mühendisi bulmuştum netten evlerde böcekler için ilaçlama yapan. Ve 2 yıl rahat oturmuştum karınca bile yoktu evde.. taşınana kadar öyle bi şey yaptırın bence sizde.. hem evi bırakmanıza gerek de yok benim oğlum bebekti yaptırdığımızda başka bi yerde kalmanıza gerek yok demişti mühendis.

Yine konuyu açıp siteyi terkeden biri daha.
Şahane.

Şu ilaçlama şirketlerinin kullandığı zehirlerin çoğunu denedik. Toz, sulandırılan konsantre, jel, yem ve daha neler neler. Denemediğimiz şey kalmadı. En son konsantre zehri olduğu gibi döktüm köşe bucağa. Çok araştırdım bu zehir işini eminim sizin ziraat mühendisinin kullandığı zehri de kullanmışızdır. Ama yok buradaki böcekler sanki bağışıklık kazanmış böceğin üstüne sıkıyoruz yine de tık yok kafa bile yapmıyor böcekte. Geçen yıl ekim ayında taşındık buraya o dönem küçük kalorifer böcekleri vardı onlarda işe yaradı aylarca böcek görmedim. Ama 2 aydır hamam böceklerine çare bulamıyoruz. İlaçlama firması çağırsak bizim yaptığımızdan farklı bir şey yapmayacak. En iyisi taşınmak bence. Bana da ders oldu bir daha bu kadar eski bir binaya geçmem.

Biz nişanlımla ev bulduk tuttuk boyatıyorduk kaynanam bize sormadan gidip o evin iptal etmiş kendi binasinda tutmus bana nisanlm söylediğinde aradım onu ağzıma geleni saydım ayrıldım sonra ailem burakmadi barıştık ailenin zoruyla ama inat ettim madem bana sormadan yapılıyor dedim ne yaparsaniz yapın dedim boya olayinida yaptiriyoruz dediler kandirdilar şimdi yaptiracaksnz dedim tamam dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…