• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill lütfen

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
36
31
Merhaba arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var ev tutmuşlar görmedim temiz mi dedim temiz boyayın dedim gerek yok ev temiz dediler bugün eşyalar gitti gidip düzelttk mutfak berbat fırının yanındaki duvarda hep damla damla yağ izleri var tavana kadar kaynanam çamaşır suyuyla sildim ama geçmedi dedi salon da berbat baca kısmı aşağıya kadar siyah olmuş onuda sözde çamaşır suyuyla silmiş gecmemis boyayn dedim eşyalar geldi olmaz dediler sizce o lekeler geçer mi ne yapmalym

Neden evi önceden görmeden eşya götürüyorsunuz?
Karşı tarafta aman nasıl olsa önemsemiyor diye uğraşmamışlar işte.
Ev tutun. Boyayın. Anca emir vermişsiniz oturduğunuz yerden.
Ayrı şehirde de olsanız oturacağınız evi gidip görmeliydiniz. (Ayrı şehir bahane değil)

Boya masrafindan kacmaya calismislar ama inadına boyat bence o siyahlik dedigin seyler boyamadan gecmez.
Yağ lekelerini yine halledersin kendin.

Merhaba arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var ev tutmuşlar görmedim temiz mi dedim temiz boyayın dedim gerek yok ev temiz dediler bugün eşyalar gitti gidip düzelttk mutfak berbat fırının yanındaki duvarda hep damla damla yağ izleri var tavana kadar kaynanam çamaşır suyuyla sildim ama geçmedi dedi salon da berbat baca kısmı aşağıya kadar siyah olmuş onuda sözde çamaşır suyuyla silmiş gecmemis boyayn dedim eşyalar geldi olmaz dediler sizce o lekeler geçer mi ne yapmalym
Kışkırtmak istemiyorum ama birincisi sen olmadan sen görmeden evin tutulması çok saçma ben kaabul etmezdim. Artı ilk defa evleniyorum kirada bile oturacaksam bari ev sıfır olsun temiz olsun derdim. Hadi o da olmadı o ev boyanacak arkadaş neresi temizmiş o salondaki is lekesini gösterip evi tutarken kör müydünüz deseydin. Eski pis eve yep yeni eşya gidecek eşyalarında hayır kalmayacak. Ne yap et bari evi boyattır ben olsam şimdiye başka ev buldurup eşyaları taşıtmıştım yoksa o düğün olamazdı yani.

Kışkırtmak istemiyorum ama birincisi sen olmadan sen görmeden evin tutulması çok saçma ben kaabul etmezdim. Artı ilk defa evleniyorum kirada bile oturacaksam bari ev sıfır olsun temiz olsun derdim. Hadi o da olmadı o ev boyanacak arkadaş neresi temizmiş o salondaki is lekesini gösterip evi tutarken kör müydünüz deseydin. Eski pis eve yep yeni eşya gidecek eşyalarında hayır kalmayacak. Ne yap et bari evi boyattır ben olsam şimdiye başka ev buldurup eşyaları taşıtmıştım yoksa o düğün olamazdı yani.
Bunun ilk defa 2. Veya 3.defa evlenmekle ilgisi yok ki.. kim ister başkasının pisliğinde yaşamayı..

badana yaptırın mutlaka konu sahibi hem mikroplar kırılır hem mis gibi oturursunuz. Çamaşır suyuyla falan olmaz o işler

Eşin nerde? Temizliğin ne olduğunu bilmiyor mu sorduğunda gerek yok boyaya diyor ?

Bunun ilk defa 2. Veya 3.defa evlenmekle ilgisi yok ki.. kim ister başkasının pisliğinde yaşamayı..

badana yaptırın mutlaka konu sahibi hem mikroplar kırılır hem mis gibi oturursunuz. Çamaşır suyuyla falan olmaz o işler

Bence de yani o duvarlarda neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Orada daha önce yaşayan hasta mıydı, titiz miydi, pis miydi daha da çirkin şeyler geliyor aklıma oturulmaz yaa... Bina da eskiyse böceği falan olabilir boya onları bile bir nebze kovar kokusundan kaçarlar.

Bence de yani o duvarlarda neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Orada daha önce yaşayan hasta mıydı, titiz miydi, pis miydi daha da çirkin şeyler geliyor aklıma oturulmaz yaa... Bina da eskiyse böceği falan olabilir boya onları bile bir nebze kovar kokusundan kaçarlar.
Benim evim de yeni bina sayılır ama benden önceki abla 1 senede evin içine edip atmış afedersiniz.. mutfakta yağ akmayan yer yoktu.. evi 40ladık resmen.. şimdi misler gibi.. havası kokusu görünüşü her şeyi başka. Ben kurtlanır oturamazdım o evde badana olmadan heralde diye düşünüyorum.. o eşyalara da size de yazık

Benim evim de yeni bina sayılır ama benden önceki abla 1 senede evin içine edip atmış afedersiniz.. mutfakta yağ akmayan yer yoktu.. evi 40ladık resmen.. şimdi misler gibi.. havası kokusu görünüşü her şeyi başka. Ben kurtlanır oturamazdım o evde badana olmadan heralde diye düşünüyorum.. o eşyalara da size de yazık
Ben ev bulamamaktan eski 30 yıllık bir binada oturuyorum şu an. Temizliğini boyasını yaptık kırkladık ama böceğinden geçilmiyor yaz kış... İlk boyandığında fazla yoktu da şimdi yaz da geliyor her yerden fırlıyorlar mutfaka tezgahta koloni halinde geziyorlar resmen... :kusmuk::mad: Zehirlerle yıkadım evi ama çözüm bulamadım. Köşe delik vs sıvadık kapattık yine de nereden giriyorlar anlayamıyoruz. Psikolojim bozuldu bazen böcek görücem diye mutfağa su içmeye bile geçmiyorum. Yemek yaparken korka korka... Acaba nereden çıkacak diye her an tetikteyim. Rüyamda bile görüyorum. Şimdi ev arıyorum taşınıcam başka çaresi yok. :KK57:

Eşyalar gidene kadar hiç mi gidip bakmadiniz evinize.. bi kere eşyalar gelmeden önce güzel bi temizlenmesi lazimdi kaynananiz yaptim demiş ama baştan savmış bence yinede ne yapin edin boyatin sonrada güzel bi temizlik

Ben yokken, benim iznim olmadan, benim adima karar verenin bir kere bazi seyleri goze almis demektir. Benim onun alnini karislamam gibi bu 1.
2. Yani dert ola ola kaynananin temizlik bilmem nesi mi dert oldu??

O kayinvalideyi al kararan baca deliğine sok :KK53: şaka şaka :)) sokma

Bütün evi boyat ..ilk kez evin olacak , gözüne batar mutsuz olursun ..temiz diye yalan söyleyenlerin eline ver bir kova boya bir de fırça ,hiç dert etme bak keyfine ..

Boyacı tutup evi boyatsınlar, o lekeler asla geçmez zaten hiçbir eve boya yapılmadan yerleşilmez.
Bu kış eşyalı evimi boyattım, boyacı işin ustasıysa yerlere bile bir damla boya akmaz, eşyalı ev boyanmaz diye kim diyor? Boyatacaklar başka çıkar yolu yok.

Eşyalı ev boyanmiyor mu?gelin evi o ev yahu mis gibi tertemiz olmalı ayrica sen neden görmeden ev tutuldu ki?

Back
X