Acill!!! Hastaligim bitmek bilmedi!!!!

Gurbetcisu

Kocasının Birtanesi..
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
181
97
18
Kizlar cok karisik durumdayim 23 ocakta pembe geldi iki damla daha sonra durdu 3 4 gun sonra kahverengi akintim oldu sonra kirmiziya dondu ve surekli akiyor bugun ayin 3.02 normal mi adette o kan pahtilarida yok bir kere geldi sonra hic gozukmedi

Hemen eczaneden test alın bi bakın poztif ise yerleşme kanamasıda olabilir cünkü yerleşme kanaması düzensiz olur. Sonuc negatifte pozitifse olsa her duruma rağmen mutlakaa doktora gidin ihmale gelmez

Gebelik,kist yada başka bir şey olabilir
Doktora gidin. .

Klomen kullandm ikinci ayımdı bu ay en son 23 aralık hasta oldum daha sonra çok yakınımız öldü stressden midir nedir anlamadım 23 ocakta hafif hafif 29 ocakta kırmızı geldi cok cok sımdı hafıfledı ama hala az az geliyor doktoru aramam lazım yarın gitmem gerek artık korkuyorum

Normal adet kanamasi gbi mi
Leke seklnde mi
Tam kac gun surdu
Hic kanda hormon testine bakldi mi adetin 3.gunu

O ilac bildigim kadariyla uzun sureli kanama yapiyor yan etki olarak ama sen yinede gec kalma doktora git

Ayy Allah Korusun ama test yapmıstım lekelenmeden sonra negatifti ben düşük belirtileri neler onları bile bilmiyorum
Ben 6 haftalık yaptım ilk gün çok küçük pembe akıntı geldi ertesi gün kahverengi geldi akşam çok ağrılı kanama oldu o anda düşmüş. Bilmiyorum hamileligimde hiç leke kan yoktu dusugumde girdum. Sizin anlattiklariniz aklıma onu getirdi. Yeni bir gebelikse değeri çok düşükse idrarda cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…