Acill hamilemiyim nolur cevap bekliyorm

Arhezzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
13
1
1
26
Adet gunume iki gun var. Dun kasiklarimda segirme oluyodu. Bugunde kasik ve mide agrisi cekiyorum. Kahverengi akintim basladi. Sizce nedir bu. Doktora gitmelimiyim

Adet gunume iki gun var. Dun kasiklarimda segirme oluyodu. Bugunde kasik ve mide agrisi cekiyorum. Kahverengi akintim basladi. Sizce nedir bu. Doktora gitmelimiyim
Bir iki gün bekle bence adetin başlıyor olabilir. Iki gün sonra adet olmazsan gidersin. ama için rahat etsin diyosan bi test yap evde

canm benimkide ama ne olur ne olmaz biraz daha bekle belki pskolojiken olmustur

rahatsız eden ağrınız varsa tabi ki doktora gidin biz ağrı acı eşiğinizi bilemeyiz. kahverengi akıntı bazı bayanlarda kistten kaynaklanır. bazı bayanlarda regl olmadan önce böyle bir durum yaşar , hamilelikte böyle akıntı yaşayan çok azdır yani doktorlara göre 1 kaç damla ve 2 günden fazla gelen akıntılar kontrol edilmesi gereken akıntılardır. geçmiş olsun. hamilelikten şüpheleniyorsanız idrartesti de bir fikir verebilir ama en kesin tanı kan testidir.

Back