Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu mavi olan testleri hiç güvenmiyorum çok yanlışlar21 Mart yumurtlama günü erken gebelik testinde ikinci çizgi çok silik çıkıyor kasık ağrılarım var sizce gebelik var mıdır
Artımed erken gebelik testi ilişkiden 5 gün sonra yazıyor üzerinde bilemedimmarkası ne yumurtlama yeni olmuş ama
Tebrikler bence kesin hamilesiniz bu marka test beni hiç yanıltmadıKızlar başka mark ile denedim adetime 4 gün var silik çizgi bunda da çıktı sizce gebelik var mı?testin markasıda var Eki Görüntüle 3568805
Eki Görüntüle 3568805
Evet pozitif görünüyorKızlar başka mark ile denedim adetime 4 gün var silik çizgi bunda da çıktı sizce gebelik var mı?testin markasıda var Eki Görüntüle 3568805
Eki Görüntüle 3568805
Yaptım ve hamileyim umarım sağlıkla gelirBi çılgınlık yapıp kan vermeyi deneseniz![]()
Bence hamilesiniz ama yinede kan tahlilini bekleyinKızlar adetime 1 gün kala testim bu şekilde çıktı sizce gebelik olabilir mi ?
Hadi gözünüz aydın sağlıkla gelsin yavrunuzYaptım ve hamileyim umarım sağlıkla gelir
Kan Tahlili yaptırdım Beta hcg 109 çıktı doktor düşük buldu takip edelim nasıl bi hamilelik bakalım dedi çok tedirgin oldum. Pcosum var aynı zamanda baya üzüldüm.Bence hamilesiniz ama yinede kan tahlilini bekleyin
Ama gebelik testlerinde koyulaşarak ilerliyor. İlk denememizdi tedirginlik yaşıyorum. Bilmediğim şeyler yaşıyorum sanırım ondan bu kaygı ve korkularım.Kan Tahlili yaptırdım Beta hcg 109 çıktı doktor düşük buldu takip edelim nasıl bi hamilelik bakalım dedi çok tedirgin oldum. Pcosum var aynı zamanda baya üzüldüm.