- 13 Eylül 2023
- 22
- 6
- 6
- Konu Sahibi anonim2308
-
Şimdi mantıken 2 gün geçmiş birinin ovülasyonu ile 10 haftalık birinin ovülasyon testinin bu kadar benzer olması enterasan sonuçta o kişi 10 hafta iken bu koyuluğu almış. Ovülasyon testi ile öğrenen bazı kişileri duydum ama onlar zaten gebelik bekleyen kişilerdi koyuluktan şüphelenip test yapmışlar. Ama aynı zamanda asla öğrenilmeyeceğini söyleyen çok insanda var ki bilimsel olarakta öğrenilmez deniliyor. Bence şu an gebelik testi yaparsanız çıkar hatta kanda idrardan önce geçtiği için direk çıkar en kesin net sonucu hemen öğrenirsinizalttaki ovülasyon testi 10 haftalık gebe testi
üstteki regl 2 gün gecikmiş ovülasyon testi sonucu
2 gündür gelen açık kahverengi akıntı mevcut adete dönmedi, gebelikte böyle çıkan ovülasyon testiyle 2 gün gecikmiş test böyle çıkıyor, femara kullanıp ilişki yaşandı, acaba gebelik mevcut olabilir mi? geçtikçe dahada koyulaşıyor ? ovülasyon testiyle belli olan gebelikler mevcuttu, acaba olabilir mi ? yorum yaparmısınız?
Şimdi mantıken 2 gün geçmiş birinin ovülasyonu ile 10 haftalık birinin ovülasyon testinin bu kadar benzer olması enterasan sonuçta o kişi 10 hafta iken bu koyuluğu almış. Ovülasyon testi ile öğrenen bazı kişileri duydum ama onlar zaten gebelik bekleyen kişilerdi koyuluktan şüphelenip test yapmışlar. Ama aynı zamanda asla öğrenilmeyeceğini söyleyen çok insanda var ki bilimsel olarakta öğrenilmez deniliyor. Bence şu an gebelik testi yaparsanız çıkar hatta kanda idrardan önce geçtiği için direk çıkar en kesin net sonucu hemen öğrenirsiniz
10 haftalık gebe olan benim zaten arkadaşım gebelik beklediği için bi karşılaştıralım 1 haftadır ovülasyon testlerim böyle çıkıyor deyince karşılaştırdık, çok anlamadığımız için sormak istedik, benim ovülasyon testlerim hiç böyle çıkmamıştı pik bile görememiştim ben o süreçte biraz kafamız karıştıŞimdi mantıken 2 gün geçmiş birinin ovülasyonu ile 10 haftalık birinin ovülasyon testinin bu kadar benzer olması enterasan sonuçta o kişi 10 hafta iken bu koyuluğu almış. Ovülasyon testi ile öğrenen bazı kişileri duydum ama onlar zaten gebelik bekleyen kişilerdi koyuluktan şüphelenip test yapmışlar. Ama aynı zamanda asla öğrenilmeyeceğini söyleyen çok insanda var ki bilimsel olarakta öğrenilmez deniliyor. Bence şu an gebelik testi yaparsanız çıkar hatta kanda idrardan önce geçtiği için direk çıkar en kesin net sonucu hemen öğrenirsiniz
Evet canım olabilirbugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün??ovalüsyon da koyulaşuyor gebelik oluncaalttaki ovülasyon testi 10 haftalık gebe testi
üstteki regl 2 gün gecikmiş ovülasyon testi sonucu
2 gündür gelen açık kahverengi akıntı mevcut adete dönmedi, gebelikte böyle çıkan ovülasyon testiyle 2 gün gecikmiş test böyle çıkıyor, femara kullanıp ilişki yaşandı, acaba gebelik mevcut olabilir mi? geçtikçe dahada koyulaşıyor ? ovülasyon testiyle belli olan gebelikler mevcuttu, acaba olabilir mi ? yorum yaparmısınız?
Evet canım olabilirbugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün??ovalüsyon da koyulaşuyor gebelik olunca
yumurtlama tarihi 9 marttı sanırım 14. gün regli 2 gün gecikmiş söylediğine göreEvet canım olabilirbugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün??ovalüsyon da koyulaşuyor gebelik olunca
Evet canım gebelik testi yaptırsın varsa çıkacaktıryumurtlama tarihi 9 marttı sanırım 14. gün regli 2 gün gecikmiş söylediğine göre
Selam kızlar reglimin 3 gün geçmiş hali benim teste de bi bakar mısınız ayrıca uygulama yaptıktan 2dakka sonraki hali
Anlıyorum valla işte böyle öğrenende var tam akside gecikmeside varsa direk kan testi yaptırsın bence net çözüm10 haftalık gebe olan benim zaten arkadaşım gebelik beklediği için bi karşılaştıralım 1 haftadır ovülasyon testlerim böyle çıkıyor deyince karşılaştırdık, çok anlamadığımız için sormak istedik, benim ovülasyon testlerim hiç böyle çıkmamıştı pik bile görememiştim ben o süreçte biraz kafamız karıştı
inşallahhhYarına randevu aldım inşallah pozitifimde
Canım verdim 207 çıktı değerim. Daha çok yeni dedi. Artış takip edeceğiz. Artış takibinden sonra bişey söyleyebilirim dedi.Eki Görüntüle 3566342 canim kan verdin mi benimde adetime bir gun var böyle bana da haber verir misin testler yanıltıcı diyorlar
Hayırlı olsun canım çok sevindim daha yeni annesi büyüsün keseyi de görürsün ben vermeye cesaret edemiyorumCanım verdim 207 çıktı değerim. Daha çok yeni dedi. Artış takip edeceğiz. Artış takibinden sonra bişey söyleyebilirim dedi.
Reglden önce test yapmışmıydın canım reglden önce yapmıştım ben negatifti. Şimdi 2gün gecikti göğüs hassasiyeti ve rahim bölgemde batmalar oluyor ara ara. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin canımbizde yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorduk. Geçen ay 2. Olumsuz aşılama olunca baya modumuz düşmüştü. İnşallah sende pozitifi görürsün
Amin canım cümlemize nasip etsin inşallahReglden önce test yapmışmıydın canım reglden önce yapmıştım ben negatifti. Şimdi 2gün gecikti göğüs hassasiyeti ve rahim bölgemde batmalar oluyor ara ara. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İlk bebiş mi canımAmin canımbizde yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorduk. Geçen ay 2. Olumsuz aşılama olunca baya modumuz düşmüştü. İnşallah sende pozitifi görürsün
Benimde göğüs elleyimce acıyor. Bende bugün çok temizlik yaptım belim çok ağrıdı ama fıtık olduğu için her zaman ağrıyabiliyor zaten. Ay bakalım mübarek gün rabbim bana da nasip etsimAmin canım cümlemize nasip etsin inşallahyok yapmamıştım hiç ümidim yoktu çünkü. C.tesi regl olmam gerekiyordu pazar günü bayram temizliği yaptım ve halı yıkadım Pazar gecesi ve pazartesi günü belime bıçak saplanıyordu ve azıcık gögüslerimde hassasiyet vardı. Bel ağrımı temizliğe yordum. Göğüs içinse elleyince acıyordu. Aşılamalarda hep böyle şartlandığım için evham yaptığımı düşündüm açıkçası. Salı gecesi rüya gördüm. Çarş sabah birden test yapasım geldi hatta bugün kan vermesem yine inanamazdım yani ama kasıklarıma sanki biri oturmuş öyle bir baskı hissediyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?