• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill...farlutal ve gebelik..yardım...

saliha61

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
190
2
296
Trabzon
arkadaşlar geçen ay ilk defa ilaç kullanarak adet gördüm ondan önce çok düzenliydi ancak bu ayda yine geçikme yaşadım test yaptırdım hamilelik çıkmadı doktorum yine farlutal önerdi.Bugün internette görüştüğüm bir doktor bana gebelik düşünüyorsan adet söktürücü olarak farlutal değilde başka bir ilaç kullanmamı önerdi tabi doktor tarafından.Gebelik düşünen bayanlarda farlutal önermiyomuş kendisi acaba nekadar doğrudur?Ben 7 gün geçtim günümü acaba biraz daha bekliyeyimmi kendiliğinden olurmu acaba birde ben çok stres yapıyorum 2,5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz.Stresin etkisi olduğunu biliyorum ama bukadarda olmaz diye düşünüyorum Yardım ederseniz sevinirim....senağlamasenağlama

bende evlendim evleneli doğum kontrol hapı kullandım 1,5seneye yakın kullandım bebek istediğimize karar verince hapı bıraktım 4 ay korudu sonra adetim gecikti 7gün hep düzenliydi süre uzun olunca şüphelendim test yaptım sonuç pozitifti ikinci çizgi biraz silikti ben değilim diye düşündüm meğer öyle oluyomuş hamileymişim kan tahlili yaptırınca sonuç belli oldu kesin olarak

Back