• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill eve yardımcı bayan

nazom3

Guru
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
11
0
286
İstanbul
Arkadaşlar beylikdüzünde oturuyorum haftada 2 yarım gün ayda birde tam gün çalışabilecek ( temizlik ütü v.b ) bayan yardımcı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

beylikdüzünün neresindesiniz? çalışıyor musunuz yoksa kendinize yardımcı olarak mı arıyorsunuz?

Arkadaşlar beylikdüzünde oturuyorum haftada 2 yarım gün ayda birde tam gün çalışabilecek ( temizlik ütü v.b ) bayan yardımcı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba nazom3,

Beylikdüzü Migrosa metrobüs ile ulaşım kolaymıdır. Ben anadolu yakasında oturuyorum. Ev işlerine gidiyorum. Ulaşım kolay ise görüşebiliriz. Siz ne iş yapıyorsunuz.

Son düzenleme:

Selam ben Ankara da oturuyorum ben de yardımcı bayan almak istiyorum fakat ne ücret vereceğimi kestiremiyorum bana yardım eder mısınız bu is icin aylık bütçem 400 tl haftada kaç kez yarım gün alabilirim dersiniz engelli cocuğum var ve artık yalnız basedemiyorum teşekkür ederim

bende beylikdüzünde oturuyorum kolan hastanesinin ordayım eğer birini bulamadıysanız size yardımcı olmak isterim

merhaba ben migrosun arkasında carmen villalarının orda yaşıyorum..eve yardımcı olarak gelebilirim.. deneyimim var 3 yıl hakim yanında 2 yıl çocuklu bi bankacı yanında çalıştım referansım kuvvetli..şuanda ise bi doktorun yanında çalışıyorum..dilerseniz özel msj atın numaranızı..

Merhaba hala yardımcı bulamayan varsa benimde acil işe ihtiyacım var. beylikdüzü ve civarları olabilir.

Selam ben Ankara da oturuyorum ben de yardımcı bayan almak istiyorum fakat ne ücret vereceğimi kestiremiyorum bana yardım eder mısınız bu is icin aylık bütçem 400 tl haftada kaç kez yarım gün alabilirim dersiniz engelli cocuğum var ve artık yalnız basedemiyorum teşekkür ederim
mrb. öncellikle allah yardımcınız olsun. bende ankarada yaşıyorum ve uzun zamandır yardımcı bayanlarla temizlik işlerimi hallediyorum. size yardımcı olmak için cvplamak istedim. hangi semtte yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kendi semtinize yakın birini bulursanız eğer yol masrafı tek vesait yada hiç olmıcak şekilde olursa haftanın 5 günü yarım gün 400 tlye gelebilir yardımcı bir bayan. benim arkadaşım demetevlerde oturuyor kendi semtinde buldu ihtiyacı olan bir bayanı,yeri geldiğinde günlük temizlik,yeri geldiğinde misafirime bişeyler hazrılıyoruz,yeri geldiğinde kızı var 3 yaşında bebekliğinden beri işi çıkınca onu bırakır işini halletmeye giderdi halada devam ediyor o yardımcıyla ve bu yıl 450 olmuştu sanırım aylığı... sizde semtinizde araştırın ama temizliğe giden bayanlardan bulmayın onlar gündelik 100 liraya gittikleri için bu ücret az gelebilir normal bir ihtiyacı olan ev hanımı birilerinden bulunabilir... arkadaşımın yardımcısı hiç temizlik falan bilmiyordu aslında ihtiyacı olduğu için almıştı yanına... inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz hayırlısı ...

slm ben ev işlerine gidiyorum ankarada güvenilir insanlarla çalışmak isterim sizde çalışmak isterseniz tel de görüşelim 0545 327 53 85 ! Tam güne 100 e gidiyorum arar sanız detayları konuşa biliriz ben haftada 2 kişiye gidiyorum 4 yıldır da temizlik işinde çalışıyorum teşekkürler :)

Ben tuğba Ankarada temizlige gidiyorum haftada 2 gün ama malum ev geçim derdi yeterli olmuyor ! evliyim bir çocugum var temizlige ihtiyacı olan varsa Ankarada bana ulaşırsa sevinirim güvenilir ve titiz bir bayanım ve güvenilir bayan lar bana ulaşırsa çalışmak isterim tel 0545 327 53 85 arar sanız detayları konuşuruz teşekkür ederim !

slm ben tugba ev temizligine gidiyorum eyer yarım günde ister seniz gele bilirim tel 0545 327 53 85 ! Devamlı gittigim işler var güvenilir kişi lerle hanımlarla çalışmak isterim ihtiyacı olan araya bilir !

mrb. öncellikle allah yardımcınız olsun. bende ankarada yaşıyorum ve uzun zamandır yardımcı bayanlarla temizlik işlerimi hallediyorum. size yardımcı olmak için cvplamak istedim. hangi semtte yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kendi semtinize yakın birini bulursanız eğer yol masrafı tek vesait yada hiç olmıcak şekilde olursa haftanın 5 günü yarım gün 400 tlye gelebilir yardımcı bir bayan. benim arkadaşım demetevlerde oturuyor kendi semtinde buldu ihtiyacı olan bir bayanı,yeri geldiğinde günlük temizlik,yeri geldiğinde misafirime bişeyler hazrılıyoruz,yeri geldiğinde kızı var 3 yaşında bebekliğinden beri işi çıkınca onu bırakır işini halletmeye giderdi halada devam ediyor o yardımcıyla ve bu yıl 450 olmuştu sanırım aylığı... sizde semtinizde araştırın ama temizliğe giden bayanlardan bulmayın onlar gündelik 100 liraya gittikleri için bu ücret az gelebilir normal bir ihtiyacı olan ev hanımı birilerinden bulunabilir... arkadaşımın yardımcısı hiç temizlik falan bilmiyordu aslında ihtiyacı olduğu için almıştı yanına... inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz hayırlısı ...

slm ben ankarada temizlige gidiyorum güvenilir kişi lerle çalımak isterim arayan olursa çevrenizden yada siz bana ulaşırsanız sevinirim yarım gün tam gün yada aylık farketmez çok ihtiyacımız var 4 yıldır temizlige gidiyorum devamlı haftalık 2 kişiye gidiyorum ama ankara şartları malum düzenli günlerde temizlige almak isteyen ler ulaşırsa sevinirim temiz ve titizim teşekkür ederim...

slm ben ankarada temizlige gidiyorum güvenilir kişi lerle çalımak isterim arayan olursa çevrenizden yada siz bana ulaşırsanız sevinirim yarım gün tam gün yada aylık farketmez çok ihtiyacımız var 4 yıldır temizlige gidiyorum devamlı haftalık 2 kişiye gidiyorum ama ankara şartları malum düzenli günlerde temizlige almak isteyen ler ulaşırsa sevinirim temiz ve titizim teşekkür ederim...

özelinize yazdım görüşmek üzere...

özelinize yazdım görüşmek üzere...

bende size cvp yazdım umarım gönderebilmişimdir iş ayırmam çarşamba ve perşembe gidiyorum arada salıda çarıyorlar düzenli sürekli çalışırım ama burda pek ankara arayanlar yazmıyor size de teşekkürler...görüşmek isterim..

arkadaşlar ben ankarda fatma gündelik ev işi arıyorum tecrubeli ve titiz bir bayanım güvenilir insanlarla çalışmak isterim ankaradanbayan ihtiyacı olanlar haftalık günlük ayda aylık almak isteyenler bana burdan ulşabilirler....teşekürler

Back