7 cm değildir cnm 7 mm dir sen yanlış anlamışsın 7 cm olsa tüm rahimi kaplar ...soğan suyu kan pıhtılaştır mıyor demi?
Canım öncelikle geçmiş olsun. Evlenmemek ve çocuk sahibi olmamak düşüncen tıbbi nedenlerdense bir şey diyemem. Ama öyle bir zorunluluğun yoksa yani doktor yasağı falan bence ilerisi hakkında şimdiden hüküm verme tatlım. Allah hakkında hayırlısını versin. Ama bence rahim aldırmak ya da kanser miyim düşüncesi yanlış. Kist olabilir, pko olabilir, bende de vardı ve ilaç kullandığım zaman adetlerim düzenleniyor bıraktığım ay eski halini alıyyordu. Pko nun kesin bir tedavisi de yok. Yıllarca doktora gittim. En sonunda kendi haline bıraktım. Ama sen kanamalarım uzun sürüyor diyorsun. Canım bence sen vakit kaybetmeden iyi bir kadın doğum uzmanı profa git. Rahimin alınıp alınmamasına zaten sen değil ancak doktorlar karar verebilir. İnşallah kötü birşeyin yoktur.
Allah yardımcın olsun.
rahimdende yumurtalıklardanda nefret ediyorum inşallahlar rahmim alınır ve kurtulurum ...7cmdi canım tüm rahimi kaplamadı yumurtalığımı kapladı
22 yaşındaymışsın çok gencsin evlenmem diyosun rahmim alınsın kurtulayoım diyosun 5 yada 10 sene sonra pişman oalcağaın cümleler kuruyosun bnce hayat gencken çok başka geliyor insana ya aşık olursan evlenmek istersen anne olmak istersen bnce sen çok bunalmışsın önce bi kafanı rahatlat imkanın varsa iyi bir doktora gt inşalah rahminin alınmasısna gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?