Acill cevap!!

Melek feyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
163
15
98
Benim adetim 28 gunde 1 olurdu hic duzensiz olmadi buzamana.kadar 21 yasindayim.ama haziranda 33.gun oldum. Temmuzda da yani bu ay adetim gecikti 21 inde olmam lazimdi 28.gun acaba artik 33 gunde 1 mi olucam eger 33 gunde 1 olursam pazartesi oluyorum? Nisanlimla.iliskiye giriyoruz acaba hormonlarim mi degisti?hamilemiyim diye dusunuyorum internetten arastiriyorum filan kafayi yicem. Ama icime filan bosalmadi. Dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim.

10 gün geciktiğinde testte doğruluk vardır. Ondan önce negatif çıkma olasılığı yüksek. Gecikme uzadıkça doğrulukta o doğru orantılı artar. Kesin olması için 10 gün geciktiğinde kan testi yaptırın.

Gec
10 gün geciktiğinde testte doğruluk vardır. Ondan önce negatif çıkma olasılığı yüksek. Gecikme uzadıkça doğrulukta o doğru orantılı artar. Kesin olması için 10 gün geciktiğinde kan testi yaptırın.
Gecen ayda gecikmisti 4 gun gittim gebelik testi yaptrdim idrar negatif cikti ertisi gun adet oldum yani 33. Gun belkide artik 33. Gun de olucm. Karnim filan agriyo cnku arada

Olabilir bende düzenli iken birden 36 gunde bir olmaya başladım ve doktor küçük küçük kistler var dedi 3 gün çok uzun bir zaman değil strese bağlı mevsimsel bile bu kadar gecikme olabilir

3 gecti bugun yapsam belli olur mu? Ama.gecen ayda gecikti 33. Gun oldum belki artik 33 gunde 1.olucam olablr mi

10 güne kadar gecikme normal, olağandır. Daha fazlada olabilir sadece gecikme günü çoğaldıkça doğruluk oranıda artar. Sen 10 gün gecikirsen kan testi yaptır.

Karn
Olabilir bende düzenli iken birden 36 gunde bir olmaya başladım ve doktor küçük küçük kistler var dedi 3 gün çok uzun bir zaman değil strese bağlı mevsimsel bile bu kadar gecikme olabilir
Karnim.agriyo mesela.adet belirtileri var yani. Acaba iliskiye girdikcr hormonlarin filan degisir mi insanin

Cnm dediğim gibi insan stresden bile geç adet görür kendinden eminsen bu kadar korkma eğer ki çok on günü geçerse bi git doktora belirti de var diyorsun bekle bakalım bir kaç gün daha eğer olmazsan test yaparsın

Cnm dediğim gibi insan stresden bile geç adet görür kendinden eminsen bu kadar korkma eğer ki çok on günü geçerse bi git doktora belirti de var diyorsun bekle bakalım bir kaç gün daha eğer olmazsan test yaparsın
Ins hamile degilimdir. Ama belirtiler var evet. Tesekkur ederim yinede

Derhal test al yap evde hmn ogren nekdr kisa zmnda ogrenirsen okdr iyi olur hamilede olablrsn

Back