• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill... Bir çözüm yolu

Aynı anda 2,3 kac bardak içebılirsen icine sirke koyup su iç ve tuvalete git gdince tekrar iç bos durmasın mesane.bu seni biraz idare edecektir

İlerlemiştir öyle bir sızlıyordu ki ağlıyordum artık. Afedersiniz artık tuvalete gitmekle baş edememiştim bebeğim olduğu için ve bez koymuştum eşim işten gelene kadar
Aynen bebekle çok daha zor Allah başka sıkıntı vermesin tabii de yaşam kalitesini ciddi anlamda etkileyen bir rahatsızlık

Cok yakmayacak derecede sicak suyun icine oturun o biraz rahatlatir ayaklarinizida suyun icinde tutun birde ayaginiza kalin corap patik vs giyin
1 tatli kasik karbonat yutun
Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi uyguluyorum dün de doktora gittim tahmin ettiğim gibi enfeksiyon var ilaç verdi ama emzirdiğim için çok da etkili bir antibiyotik veremiyor

Merhabalar biliyorum daha uygun başlıklar var ama konum bir süre burada durursa çok sevinirim.
Sorunum idrar yolu enfeksiyonu. 😣😣😣Birkaç gündür hafif hafif kendini belli etse de bu sabah zirvede hissettim varlığını Doktora gideceğim ama anlık çözümü olan var mı şunu yap o an rahatlarsın diyebileceğiniz bir şey ya da uzun zaman çekmiş olup da mucize dediğiniz bir yöntem, ya da derdinize çare bulmuş Bursa içinde bir doktor önerilerinizi bekliyorum

kovaya sıcak su yap içine kekik ve tuz at ayağını beklet sonra ayaklarını yükseğe koy bir süre dinlen...

Merhabalar biliyorum daha uygun başlıklar var ama konum bir süre burada durursa çok sevinirim.
Sorunum idrar yolu enfeksiyonu. 😣😣😣Birkaç gündür hafif hafif kendini belli etse de bu sabah zirvede hissettim varlığını Doktora gideceğim ama anlık çözümü olan var mı şunu yap o an rahatlarsın diyebileceğiniz bir şey ya da uzun zaman çekmiş olup da mucize dediğiniz bir yöntem, ya da derdinize çare bulmuş Bursa içinde bir doktor önerilerinizi bekliyoru
su ic en az 3lt tuvalete cik

Back