- 9 Şubat 2015
- 408
- 605
- 103
- Konu Sahibi Baldakituzz
-
Doktora da gittim akabinde.
Acile gidin. Ilac verirler.
Çok teşekkür ederim Aynen acile gideceğim eşim bugün işte onun gelmesini bekliyorum aslında o yüzden anlık rahatlama sağlayacak yöntemler için ne var diye merak ettimGeçmiş olsun su içtiginizi belirtmişsiniz geriye doktora gitmek kaldı
Devlet Hastanesi acil bölümünde tedavinize cevap verecek doktor vardır
Teşekkür ederim evet okudum bu kürü ancak emziriyorum ve karnabahar yediğimde bile bebeğim gazdan çok rahatsız oluyor son çare olarak yapabilirim tabii ucunda kurtulmak var sonuçtaBu ıdrar yolu enfeksiyonundan cok cektim, doktora gidip ilac da kullandim ama ilaclar bitince tekrar etti...Karnabahar suyu içerek tamamen kurtuldum...Internetten bakabilirsin,karnabahar kürü yaz, mutlaka dene, kesin çözüm...
Deneyeceğim çok teşekkür ederim aynen antibiyotiklerden bıktım zaten bir yeri yaparken diğer yönden bozuyorlarGünde bir çorba kaşığı kadar kuru yaban mersini yeyin.
Antibiyotik ler geçiriyor fakat yararlı bakterileri de öldürünce enfeksiyon sürekli tekrarlayabiliyor. Alt bölgeyi aşırı temizleyip oranın florasını da bozmamak lazım.
Bol su ve yaban mersini olacak benim tavsiyem.
Geçmiş olsun.
Beni sadece tuvaletimi yapmak rahatlatıyordu abartmıyorum 1 dakika bile olmadan sürekli küçük tuvaletimi yapma hissi geliyordu damla damla.
Hemen kessin diyorsan canım normal bir su bardağına kaynamış suyu yarıya kadar koy, üstüne normal bildiğimiz karbonattan dök biraz güzelce karıştır. üstüne de içebileceğin ılıklığa erişmesi için normal su koy tek seferde iç. Bu anlık olarak rahatlatıcak seni çok çektiğim için biliyorum
Yaaa çok teşekkür ederim hemen deneyeceğimmKalıcı olarak enfeksiyonu geçirmek için de çelik bir kaba bildiğimiz sütü koyup kaynat canım kaynayınca ocaktan hemen al soğumadan, klozetinin içerisinde o su birikintisinin olan kısmın üstüne karton parçaları ya da tahta gibi bişiler koyup kapat o kısmı üzerine de bu ısıttığın sütü koy, bir de yanına battaniye gibi birşey al klozete oturduğunda bacaklarını kapaman buharın dışarıya çıkmasını önlemek için. süt soğuyana kadar otur canım soğuduktan sonra tekrar aynı sütü ısıt böyle 5-6 kere aralıklarla ya da ard arda tekrarla. İnan bütün enfeksiyonu temizliyor. Bebeklik kürüm olur kendileri anneme çok çektirmişim zamanında o da tavsiye sayesinde öğrenmiş ne zaman bu sorunu yaşasam hep böyle tedavi eder beni hiç antibiyotik kullanmadım :)
Yaa değil mi sabah resmen bir saat tuvalette oturdum kaldım damla damla o kadar su içtim nereye gitti bilmiyorum. Sanırım son raddeye gelince belli etti kendini böbreğim de ağrıyor bugünBeni sadece tuvaletimi yapmak rahatlatıyordu abartmıyorum 1 dakika bile olmadan sürekli küçük tuvaletimi yapma hissi geliyordu damla damla.
Evet onu ben de kullanıyordum ama reçetesiz verilmiyorMonurol saşe var tek kullanımlık onu kullandıktan sonra ben rahatladım. Tek fark yatmadan önce içtim sabaha kadar çişe gitmedim. Sen de gitmem diyorsan kullan ama 6 7 saat gitmemenin lazım orayı rahatlatmak için.
Ben almıştım ama 4 sene önce degismisse sistemi demek ki.Evet onu ben de kullanıyordum ama reçetesiz verilmiyor
İlerlemiştir öyle bir sızlıyordu ki ağlıyordum artık. Afedersiniz artık tuvalete gitmekle baş edememiştim bebeğim olduğu için ve bez koymuştum eşim işten gelene kadarYaa değil mi sabah resmen bir saat tuvalette oturdum kaldım damla damla o kadar su içtim nereye gitti bilmiyorum. Sanırım son raddeye gelince belli etti kendini böbreğim de ağrıyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?