Acill... Bir çözüm yolu

Baldakituzz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
408
605
103
Merhabalar biliyorum daha uygun başlıklar var ama konum bir süre burada durursa çok sevinirim.
Sorunum idrar yolu enfeksiyonu. Birkaç gündür hafif hafif kendini belli etse de bu sabah zirvede hissettim varlığını Doktora gideceğim ama anlık çözümü olan var mı şunu yap o an rahatlarsın diyebileceğiniz bir şey ya da uzun zaman çekmiş olup da mucize dediğiniz bir yöntem, ya da derdinize çare bulmuş Bursa içinde bir doktor önerilerinizi bekliyorum

Anında rahatlatacak yöntem aramamın sebebi şu anda bir doktor bulamamam gidene kadar beni idare etmesi ve küçük bir bebeğim olması. Uyandığımdan beri sadece su içiyorum bol bol şimdi de maydanoz kaynatıyorum ama bu uzun süreç isteyen bir yöntem ayrıca nioli yağını da denedim bir iki gündür o da bu durumda pek etkili olmadı

Geçmiş olsun su içtiginizi belirtmişsiniz geriye doktora gitmek kaldı
Devlet Hastanesi acil bölümünde tedavinize cevap verecek doktor vardır

Bu ıdrar yolu enfeksiyonundan cok cektim, doktora gidip ilac da kullandim ama ilaclar bitince tekrar etti...Karnabahar suyu içerek tamamen kurtuldum...Internetten bakabilirsin,karnabahar kürü yaz, mutlaka dene, kesin çözüm...

Günde bir çorba kaşığı kadar kuru yaban mersini yeyin.
Antibiyotik ler geçiriyor fakat yararlı bakterileri de öldürünce enfeksiyon sürekli tekrarlayabiliyor. Alt bölgeyi aşırı temizleyip oranın florasını da bozmamak lazım.
Bol su ve yaban mersini olacak benim tavsiyem.
Geçmiş olsun.

Doktora da gittim akabinde.
Acile gidin. Ilac verirler.
Geçmiş olsun su içtiginizi belirtmişsiniz geriye doktora gitmek kaldı
Devlet Hastanesi acil bölümünde tedavinize cevap verecek doktor vardır
Çok teşekkür ederim Aynen acile gideceğim eşim bugün işte onun gelmesini bekliyorum aslında o yüzden anlık rahatlama sağlayacak yöntemler için ne var diye merak ettim

Bu ıdrar yolu enfeksiyonundan cok cektim, doktora gidip ilac da kullandim ama ilaclar bitince tekrar etti...Karnabahar suyu içerek tamamen kurtuldum...Internetten bakabilirsin,karnabahar kürü yaz, mutlaka dene, kesin çözüm...
Teşekkür ederim evet okudum bu kürü ancak emziriyorum ve karnabahar yediğimde bile bebeğim gazdan çok rahatsız oluyor son çare olarak yapabilirim tabii ucunda kurtulmak var sonuçta

Deneyeceğim çok teşekkür ederim aynen antibiyotiklerden bıktım zaten bir yeri yaparken diğer yönden bozuyorlar

Hemen kessin diyorsan canım normal bir su bardağına kaynamış suyu yarıya kadar koy, üstüne normal bildiğimiz karbonattan dök biraz güzelce karıştır. üstüne de içebileceğin ılıklığa erişmesi için normal su koy tek seferde iç. Bu anlık olarak rahatlatıcak seni çok çektiğim için biliyorum

Kalıcı olarak enfeksiyonu geçirmek için de çelik bir kaba bildiğimiz sütü koyup kaynat canım kaynayınca ocaktan hemen al soğumadan, klozetinin içerisinde o su birikintisinin olan kısmın üstüne karton parçaları ya da tahta gibi bişiler koyup kapat o kısmı üzerine de bu ısıttığın sütü koy, bir de yanına battaniye gibi birşey al klozete oturduğunda bacaklarını kapaman buharın dışarıya çıkmasını önlemek için. süt soğuyana kadar otur canım soğuduktan sonra tekrar aynı sütü ısıt böyle 5-6 kere aralıklarla ya da ard arda tekrarla. İnan bütün enfeksiyonu temizliyor. Bebeklik kürüm olur kendileri anneme çok çektirmişim zamanında o da tavsiye sayesinde öğrenmiş ne zaman bu sorunu yaşasam hep böyle tedavi eder beni hiç antibiyotik kullanmadım :)

Beni sadece tuvaletimi yapmak rahatlatıyordu abartmıyorum 1 dakika bile olmadan sürekli küçük tuvaletimi yapma hissi geliyordu damla damla.

Monurol saşe var tek kullanımlık onu kullandıktan sonra ben rahatladım. Tek fark yatmadan önce içtim sabaha kadar çişe gitmedim. Sen de gitmem diyorsan kullan ama 6 7 saat gitmemenin lazım orayı rahatlatmak için.

Yaaa çok teşekkür ederim hemen deneyeceğimm

Beni sadece tuvaletimi yapmak rahatlatıyordu abartmıyorum 1 dakika bile olmadan sürekli küçük tuvaletimi yapma hissi geliyordu damla damla.
Yaa değil mi sabah resmen bir saat tuvalette oturdum kaldım damla damla o kadar su içtim nereye gitti bilmiyorum. Sanırım son raddeye gelince belli etti kendini böbreğim de ağrıyor bugün

Yaa değil mi sabah resmen bir saat tuvalette oturdum kaldım damla damla o kadar su içtim nereye gitti bilmiyorum. Sanırım son raddeye gelince belli etti kendini böbreğim de ağrıyor bugün
İlerlemiştir öyle bir sızlıyordu ki ağlıyordum artık. Afedersiniz artık tuvalete gitmekle baş edememiştim bebeğim olduğu için ve bez koymuştum eşim işten gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…