slm arkadaslar,2 gun sonra turkiyeye ucuyorum insallah..ama birkac yerden duydugum bilgiye gore thy inda bagaj hakki 20 diyorlar benim bildigim 30 kg degil mi ???? birde 1 yasinda kizim var onun bagas hakki kaccc bilen arkadaslar yardimci olursaniz cook sevinirim..simdiden herkese tesekkur ederim :)
slm guzelim, oncelikle buraya konu açman guzel tabi fakat maalesef bu fransa payla$im alani hiç mi hiç aktif degilbu yuzden sanirim fazla cvp alamazsin..
soruna gelince guzelim, reklamlarda 30 kg diyorlar ya guzelim$aka bir yana, biletine baksana guzelim biletlerde yazar kaç kilo hakkiniz oldugunu..duyumlara aldanma herkes bi ba$ka konu$ur, dahada emin olmak istiyorsan, biletleri aldigin ajansi ara ve sor.
$imdiden hayirli yolculuklar diliyorum sizlere
ben gittigimde 30 kiloydu. iceriye de 5 kilodan fazla almistim bisey demediler
thy nin bir farki olmali. onur air bilem 30 kg aliyor
bu arada biletin ustunde yaziyor
ben de oglumla gidiyorum kismetse, pegasusla ilk defa gidecem insallah.. biletin ustunde 20 kg adulte, 20 kg bebe yaziyor. soyluyorum da sacmalama diyorlar bana
guzelim bu kilo meselesini $oyle izah edeyim ben size : 1 ay ve fazlasi tatile gidiyor iseniz 30 kilo ; 3 hafta ve daha az tatile gidiyor iseniz 20 kilo yuk hakkiniz oluyor uçaklarda.. bu çoktan boyle. thy hariç (reklamlarin asli var iseben oyle her$eye inanmamda )
onceki yazimda yazdigim gibi, emin olmak isteyen acentaya dani$abilir.
guzelim sen demekki 3 hafta ve az tatil yapacaksin 20 kg hakkin ondandir, bebege gelince ; 2 ya$ ve ustu çocuklara buyuk insan bileti kesiyorlar, bu yuzden de tabiki kilo hakki fazla oluyor..
sizleri aydinlatabilmi$imdir umarim
bu arada bizde gidecegiz Allah nasip ederse, onumuzdeki ay
du$unmemlazim sizede hayirli yolculuklar diliyorum.
canim biletini ekonomik class tan aldiysan ondan 20 kg hakkin vardir belki bazende thy bileti alirken ajansta soruyorlar bana bir kere sordular siz orjinal turkmusunuz diye o ne demek elbette dedim...meger turklere 30 kg tatile giden turistlere 20 kg hak taniyorlarmis...bebegin icin 10 kg hak veriyorlar ama iceri 8 kg kadar alabiliyorsun....ama ben 3 haftaligina gittim gecen sene 30 kg hakkim vardi...1 ayliginaysa 30 kg 3 haftaliginaysa 20kilo diyen arkadasa katilmiyorum...
canim biletini ekonomik class tan aldiysan ondan 20 kg hakkin vardir belki bazende thy bileti alirken ajansta soruyorlar bana bir kere sordular siz orjinal turkmusunuz diye o ne demek elbette dedim...meger turklere 30 kg tatile giden turistlere 20 kg hak taniyorlarmis...bebegin icin 10 kg hak veriyorlar ama iceri 8 kg kadar alabiliyorsun....ama ben 3 haftaligina gittim gecen sene 30 kg hakkim vardi...1 ayliginaysa 30 kg 3 haftaliginaysa 20kilo diyen arkadasa katilmiyorum...
ben 2 aylik bilet aldim canim. temmuzda gidis eylulde dunus insallah. ve 20 kg hakkim oldugu yaziyor. bebegim 6 aylik onunkine de 20 kg yaziyor 6 aylik bebege 20 kg tuhaf ama valla oyle yaziyor
hava yolu sirketlerine gore degisiyor. annem onur airla geldi 2 aylik bileti vardi ve 30 kg hakki vardi. yakin zamanda halam geldi pegasusla 3 ay kaldi ve sadece 20 kg hakki vardi. 1 ayla 3 haftayla ilgisi yok bence.
herkese hayirli yolculuklarucaktan tirsiyorum ben :s
slm arkadaslar herkese tesekkur ederim..oncelikle biletin uzerinde yazdigini tabikide biliyorum ama biletim elimde degil cunku elektronik bilet internet uzerinden ayirdim..aslinda biliyorum 30 kg ama yinede soylentiler insanin icine bir kusku birakiyor..o bakimdan birde buraya sorayim istedim..cok tesekkur ederim hepinizede..simdiden herkese hayirli yolculuklar ve guzell bir tatil gecirmeniz dilegiyle
2 ay ve 20 kilo ??? iyi i$te guzelim bebekle telafi ediyorsun ayniya geliyor
ustte de yazdigim gibi acenta sahiplerinin sozlerine dayanaraktan 1 ay ve sonrasi 30, 3 hafta ve az 20 kg diye yazdim buraya..
artik daha fazlasini bilemicem..
fakat biz geçen sene 6 haftaligina pegasus uçagi ile gitmi$tik ve ki$i ba$i 30 kg hakkimiz var di.
bu yaz Allah nasip ederse onumuzdeki ay 3 haftaligina dugun yapmaya gidecegiz, ki$i ba$i 20 kg yuk hakkimiz var.
çevremizdeki dostlarimiz dan da bu dedigim yontem onaylaniyor..
tirsacak bi$ey yok guzelim, bineceksin bulutlarin arasinda memlekete varacaksinmanzara harika
belki birkac sene oncesinde 20 kiloydu sonradan degisti 30 oldu. 20 kg oldugunu soyleyenler bu yuzden oyle diyorlardir belki ne biliim.. cunku ben de ekonomik classla gittim ve hakkim 30 kiloydu.
merhaba guzelim, thy için bi$ey diyemicem, çunku thy' dan hiç bilet almadim.. ayrica thy istisna..
ben geçen sene ozellikle 3 acenta ya dani$mi$tim bu konuyu, 3' u de aynini soylemi$ti, onlarin sozlerine dayanaraktan oyle yazdim.