Acill 7 +4 günlüğüm makata baskı ve dolgunluk hissi çok rahatsizim

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
Kıslar günde 1 kere wc cikiyorum bu gün öğlen başladı makata baskı hissi wc gidiyorum ya iki damla idrar yada gaz sonra gene başlıyor özellikle oturdum yerden kalkarken çok ciddi hissediyorum ya bu nedir bebeklemi alakalı yoksa rahim buyudunden mı oluyo korkuyorum bebegimle ilgili bı sorun olmasında acısına dayaniim sürekli rahatsızlık hissi çok çok sık 1 şarte 4 kere gidiyorum wc

bende 5-6 haftalığım ve bikini bölgesinin hemen üstünde garip bi ağrı hissediyorum bi ağrıyo bi duruyo

ne olabilri acaba CADIARZU

CANIM BENıM BENDE AYNI AĞRIYI YAŞADIM DÜŞÜK YAPIYORUM SANDIM KOŞTUR HKOŞTUR HASTANEYE GıTTıK HERKES BıZE GÜLDÜ...DOKTORUM YAŞADIĞIN SADCEE "GAZ" DEDı...BU ZAMANLARDA OLUYORMUŞzemuszemus

normal canım normal

hamilelikte düm denge metobolizma değişiyo daha öğreniceğin çok şey var ben 35. haftalığım neler neler öğrendim bilmediğim ne çok şey varmış meğer bide hep araştırıyorum halbuki ama yinede yeni şeyler öğreniyorum

Bazen benimde rahim bolgesine batma oluyor Dr norm diyo up bbeekle olduğu için benim yumurta toplamadan oldunu söyledi
makata ağrıda gecti o gün mecimek çorbası içmiştim oda tetiklemiş zaten progesteron iğnede yapiyomus. Sonraki gün başka Dr gittip bebeğimi gördüm Dr banada güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…