• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıll 30 haftalık hamileyim ıyı degılım bebegıme bırsey olur dıye korkuyorum

esrahsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
57
8
96
34
30 hatfa boyunca hıc ıstıfra etmedım ama bugun gece 4 ten berı ne yesem cıkarıyorum nerdeyse 24 saat olacak ac kaldım mıdemde hıc aclık hıssı yok agzıma acı acı tat gelıyor reflu var ama uc defa ılac ıctım bır ıse yaramadı ne oluyor bana anlamıyorum benım gıbı olan var mı bugun pazar doktora gıdemeyecek bır yerdeyım ne yapmalıyım

Gecmis olsun öncelikle...İnşallah bisey olmamıştır bebeğine..yediğin bisey midene dokunmuş olabilir yada usuttuysen kusman ondan kaynakli olabilir

30 hatfa boyunca hıc ıstıfra etmedım ama bugun gece 4 ten berı ne yesem cıkarıyorum nerdeyse 24 saat olacak ac kaldım mıdemde hıc aclık hıssı yok agzıma acı acı tat gelıyor reflu var ama uc defa ılac ıctım bır ıse yaramadı ne oluyor bana anlamıyorum benım gıbı olan var mı bugun pazar doktora gıdemeyecek bır yerdeyım ne yapmalıyım

Bende ılk gebeliğimde hıc kusmayıp son haftalar kustum hamilelik reflüsü o bnce gaviscon ve renie alın dr sorup bnm oyle hafıflerdı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back