• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilen yardım kızlar!! :((

Kan testinde daha geç belli oluyor benim kan testinde çıktı 4 gün sonra eczaneden gebelik testi aldım silik bile çıkmamıştı. 3 haftalikken öğrenmiştim ama ben adetim geciktigi hafta hamile kalmışım adetim cok gecikti test yaptim hamile degilim diye gitmistim doktora oysaki değişik bi zamanda yumurtlamisim :) Allahın hikmeti son adet tarihim 8 kasımdi hamilelikle uyumlu son adet tarihim 29 Kasım olarak düzeltilmisti
Hamileymişim test yaptık çok teşekkür ederim :))

2-3 gün beklemenize gerek yok. Eğer gebelik varsa kanda çıkar zaten şimdi.

Ama boş yere test yaptırmayayım diyorsanız adet olmanız gereken günü bekleyin. O gün idrar testi yapın, çıkmazsa ve adet görmezseniz 2-3 gün sonra bi daha test yapın kan veya idrar.
Hamileymişim test yaptık çok teşekkür ederim :))

Eğer korunmuyorsanız hamilelik olabilir, bahsettiğiniz lekelenme de yerleşme kanaması olabilir.
Benimde duzenli adetim ve suan 3 gun gecti arada sancim oluyo bianlik. Geri gidiyor. Peki illa pembe kan gelmesi gerekiyormu bende gelmedide en azindan acaba bisey varmi diye dusunmeyim :p

Benimde duzenli adetim ve suan 3 gun gecti arada sancim oluyo bianlik. Geri gidiyor. Peki illa pembe kan gelmesi gerekiyormu bende gelmedide en azindan acaba bisey varmi diye dusunmeyim :p

Herkeste yerleşme kanaması olmuyor. Benim olmadı mesela.

3 gün geçtiyse evde test yapabilirsiniz.

Back