Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim adet tarihine 2 gun kaldiysa al eczaneden yap cikabiliyor benim cikmisti eger kesin ogreniyim dersen acilde kan ver 1.5 saatte cikiyor varsa eger gebelik kanda kesin belli olur.
Kan testinde daha geç belli oluyor benim kan testinde çıktı 4 gün sonra eczaneden gebelik testi aldım silik bile çıkmamıştı. 3 haftalikken öğrenmiştim ama ben adetim geciktigi hafta hamile kalmışım adetim cok gecikti test yaptim hamile degilim diye gitmistim doktora oysaki değişik bi zamanda yumurtlamisim :) Allahın hikmeti son adet tarihim 8 kasımdi hamilelikle uyumlu son adet tarihim 29 Kasım olarak düzeltilmisti
2-3 gün beklemenize gerek yok. Eğer gebelik varsa kanda çıkar zaten şimdi.
Ama boş yere test yaptırmayayım diyorsanız adet olmanız gereken günü bekleyin. O gün idrar testi yapın, çıkmazsa ve adet görmezseniz 2-3 gün sonra bi daha test yapın kan veya idrar.
Benimde duzenli adetim ve suan 3 gun gecti arada sancim oluyo bianlik. Geri gidiyor. Peki illa pembe kan gelmesi gerekiyormu bende gelmedide en azindan acaba bisey varmi diye dusunmeyim
Benimde duzenli adetim ve suan 3 gun gecti arada sancim oluyo bianlik. Geri gidiyor. Peki illa pembe kan gelmesi gerekiyormu bende gelmedide en azindan acaba bisey varmi diye dusunmeyim