- 19 Kasım 2017
- 23
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi Asyaatmc12
-
Korunmadiysan üstüne görme olabilir gebe olablrsn bi ilaç falan kullanmadiysanBen 3 bucuk aylık evliyim. Ve bu zamana kadar hep düzenli adet oldum. Evlendikten sonrada düzenli adet gördüm. Hep adet görmeden bir gün önce bel ağrım oluyordu. 1 gün sonrada muhakkak adet görüyordum. Fakat şimdi 5 gündür adet olur gibi karnım da ağrı oluyor belimde de oluyor. Ama adet olmuyorum. 3 gün öncede pembe renkte kan geldi günlük ped kullanıyorum 2 gün üst üste pempe renkte kan geldi az sekilde. Bu ne demek acil cevap verseniz.. 20 yaşındayım bilgim sıfır :'( Ayrıca adet günüme 2-3gün var.
Yok korunmadıım, ama gebeliğe yönelik hiçbir belirti yok bende. Sadece bu dediklerim var.Korunmadiysaniz gebelik olabilir.
Hamile kalmayı çok istiyorumCanm korunmuyorsan gebe olabilirsin
Gerçekten mi ya hadi inşallah cok istiyoruz esimlee :)) beni ümitlendirdinizEğer korunmuyorsanız hamilelik olabilir, bahsettiğiniz lekelenme de yerleşme kanaması olabilir.
Üstüne görme ne oluyorrÜstüne gorme veya yerlesme kanamasi olabilir. Test yaparsaniz cikma ihtimali yuksek
2-3 gün daha bekleyiip gebelik testimi yaptırmalıyımYani hamile olsaniz bile kanama gelebiliyormus regl gibisinden ona ustune gorme deniyor cok nadir oluyor.
Canim adet tarihine 2 gun kaldiysa al eczaneden yap cikabiliyor benim cikmisti eger kesin ogreniyim dersen acilde kan ver 1.5 saatte cikiyor varsa eger gebelik kanda kesin belli olur.2-3 gün daha bekleyiip gebelik testimi yaptırmalıyım
2-3 gün beklemenize gerek yok. Eğer gebelik varsa kanda çıkar zaten şimdi.2-3 gün daha bekleyiip gebelik testimi yaptırmalıyım
O zaman ben her ihtimale karşı 29 kasımı bekleyim olmaz isem gebelik testi yaptırayım. Şuan hala ağrılarım var korkuyorum adet olacağım diye 5gündür çekiyorum bunu2-3 gün beklemenize gerek yok. Eğer gebelik varsa kanda çıkar zaten şimdi.
Ama boş yere test yaptırmayayım diyorsanız adet olmanız gereken günü bekleyin. O gün idrar testi yapın, çıkmazsa ve adet görmezseniz 2-3 gün sonra bi daha test yapın kan veya idrar.
Ya çok heyecanlandımYani bu dönemde bile hamile kalabilirsiniz :)
Her ihtimale karşı ben 29 kasımı bekleyim olmaz isem gebelik testi yaptırayım. Sonra kan testine gideyim. Korkuyorum heyecanlıyımCanim adet tarihine 2 gun kaldiysa al eczaneden yap cikabiliyor benim cikmisti eger kesin ogreniyim dersen acilde kan ver 1.5 saatte cikiyor varsa eger gebelik kanda kesin belli olur.
Yerlesme kanaması ne demek birde açıklarsanızÜstüne gorme veya yerlesme kanamasi olabilir. Test yaparsaniz cikma ihtimali yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?