Acilen yardım kızlar!! :((

Asyaatmc12

Kocasının miniğii.. :)
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2017
23
10
3
27
Ben 3 bucuk aylık evliyim. Ve bu zamana kadar hep düzenli adet oldum. Evlendikten sonrada düzenli adet gördüm. Hep adet görmeden bir gün önce bel ağrım oluyordu. 1 gün sonrada muhakkak adet görüyordum. Fakat şimdi 5 gündür adet olur gibi karnım da ağrı oluyor belimde de oluyor. Ama adet olmuyorum. 3 gün öncede pembe renkte kan geldi günlük ped kullanıyorum 2 gün üst üste pempe renkte kan geldi az sekilde. Bu ne demek acil cevap verseniz.. 20 yaşındayım bilgim sıfır :'( Ayrıca adet günüme 2-3gün var.

Korunmadiysan üstüne görme olabilir gebe olablrsn bi ilaç falan kullanmadiysan

Eğer korunmuyorsanız hamilelik olabilir, bahsettiğiniz lekelenme de yerleşme kanaması olabilir.

Yani hamile olsaniz bile kanama gelebiliyormus regl gibisinden ona ustune gorme deniyor cok nadir oluyor.

Kan testinde daha geç belli oluyor benim kan testinde çıktı 4 gün sonra eczaneden gebelik testi aldım silik bile çıkmamıştı. 3 haftalikken öğrenmiştim ama ben adetim geciktigi hafta hamile kalmışım adetim cok gecikti test yaptim hamile degilim diye gitmistim doktora oysaki değişik bi zamanda yumurtlamisim :) Allahın hikmeti son adet tarihim 8 kasımdi hamilelikle uyumlu son adet tarihim 29 Kasım olarak düzeltilmisti

2-3 gün daha bekleyiip gebelik testimi yaptırmalıyım
2-3 gün beklemenize gerek yok. Eğer gebelik varsa kanda çıkar zaten şimdi.

Ama boş yere test yaptırmayayım diyorsanız adet olmanız gereken günü bekleyin. O gün idrar testi yapın, çıkmazsa ve adet görmezseniz 2-3 gün sonra bi daha test yapın kan veya idrar.

O zaman ben her ihtimale karşı 29 kasımı bekleyim olmaz isem gebelik testi yaptırayım. Şuan hala ağrılarım var korkuyorum adet olacağım diye 5gündür çekiyorum bunu

Canim adet tarihine 2 gun kaldiysa al eczaneden yap cikabiliyor benim cikmisti eger kesin ogreniyim dersen acilde kan ver 1.5 saatte cikiyor varsa eger gebelik kanda kesin belli olur.
Her ihtimale karşı ben 29 kasımı bekleyim olmaz isem gebelik testi yaptırayım. Sonra kan testine gideyim. Korkuyorum heyecanlıyım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…