• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilen kurtulmam lazım

Saçma biliyorum ama fito krem vardı tahriş, iz ve kızarıkları geçiren onu sürdüm şimdi. Akşamüstü de domates ve undan oluşan maskeyi deniycem umarım faydası olur :mad:
O maskenin cok faydasi oluyor ozellikle pirinc unu ya da nisastasiyla dene normal un kullanma. Bir de bence ip o hale getirmis. Iple almayi birak bir guzellik salonuna git. Lazer yaptiracaksan da sakin jilet vurma. Jilet kokleri daha cok besliyor bu jilet mantigini anlamiyorum ya. Oldugu gibi birak oyle git lazere gideceksen. Oranin rengini acmak icin daha etkili yollar istiyorsan paraya kiyabilirsen amwayin cilt bakimlari mukemmel. Sanirim cilt rengini acan bir kremi vardi oneririm. Ben cilt bakimi dahil bir cok urununu kullaniyorum hepsinden memnunum. Paraya kiyabilene cok faydasi oluyor.

O maskenin cok faydasi oluyor ozellikle pirinc unu ya da nisastasiyla dene normal un kullanma. Bir de bence ip o hale getirmis. Iple almayi birak bir guzellik salonuna git. Lazer yaptiracaksan da sakin jilet vurma. Jilet kokleri daha cok besliyor bu jilet mantigini anlamiyorum ya. Oldugu gibi birak oyle git lazere gideceksen. Oranin rengini acmak icin daha etkili yollar istiyorsan paraya kiyabilirsen amwayin cilt bakimlari mukemmel. Sanirim cilt rengini acan bir kremi vardi oneririm. Ben cilt bakimi dahil bir cok urununu kullaniyorum hepsinden memnunum. Paraya kiyabilene cok faydasi oluyor.
Siz maskeyi denediniz mi? Her akşam yapıp sürsem bir haftada ne kadar faydası olur acaba

beyas tenslısn ya ondan heralde lımon ve karbonatlı bı maske vardı renk tonunıcın onu arastırabılırsın bırde ıple degılde sır agdayla alırsan daha ıyı olur ınceltıyr ben bır ara vımbızla aldım kalınlasmıstı sır ıle aldırıyrum artık ınceldı tuyler bırde agdadannsnra bıyık bolgem beyaz oluyor kendım bugday tenlıyım :D baya bellı oluyo aldırınca

beyas tenslısn ya ondan heralde lımon ve karbonatlı bı maske vardı renk tonunıcın onu arastırabılırsın bırde ıple degılde sır agdayla alırsan daha ıyı olur ınceltıyr ben bır ara vımbızla aldım kalınlasmıstı sır ıle aldırıyrum artık ınceldı tuyler bırde agdadannsnra bıyık bolgem beyaz oluyor kendım bugday tenlıyım :KK70: baya bellı oluyo aldırınca
Aynen beyaz tenliyim. Bi kez ağda bandıyla almayı denemiştim seneler önce kabuk oluşmuştu internette de böyle olan çok olduğu için vazgeçtim açıkçası ipe devam ettim.

Aynen beyaz tenliyim. Bi kez ağda bandıyla almayı denemiştim seneler önce kabuk oluşmuştu internette de böyle olan çok olduğu için vazgeçtim açıkçası ipe devam ettim.

Tatlım agdayı surmek de cekmek de cok onemlı bunlardan bırını dgru yapmazsan oyle olur bende ogrenene kadar kac defa derısını kaldırdım dudagımın yan ve ust tarafındakı derı agdayla bır kalktı dnra senın dedıgın gıbı kabuk oldu sanırım hep yanlıs surmusum :( artık kuafre gıdıyrum bıyık ıcın kendım dkunmuyrum pek :) sende kuafre gt bence hassas falan de ona gre muamele eder bır sure snra lazere falan gıdeceksen yıne gıdersın lazer ıyı hos ama saglık acısından cok tehlıkelı agdada duzenı oturtursan uc haftada anca cıkar adetten snra bır hormonlar cosuyo tuyker harekete gecıyo hepsı bır cıkıyo o zaman agda yaparsan bırdahakı adete kadar cıkmıyor tam adet zamanı cıkmaya baslıyorlar adet snrası tekrar aldırırsın

Buyrun fotoğraf koydum daha anlaşılır olsun diye :/

Eklentiler

• 20170402_194304.jpg
    20170402_194304.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 101
Şu philips lumeadan var bende, iple aldıktan sonra onu uyguluyordum ama pek faydası olmadı gibi.
Ipl ve lazer aynı şey değil. Ipl sadece epilasyon yapar. Kıl köklerini yok etmez. Lazer epilasyonda amaç kıl köklerini yok edip tamamen tüylerden kurtulmaktır. Ben lazer epilasyon yaptırıyorum çok memnunum. Gittiğim yerde alexandrite lazer kullanıyorlar. Uygulanırken acıtıyor ama tüylerim çok azaldı. Ipl'de bildiğim kadarıyla acı olmuyor.

Şu philips lumeadan var bende, iple aldıktan sonra onu uyguluyordum ama pek faydası olmadı gibi.
o kökünden aldıktan sonra değil traş ettikten sonra uygulanabiliyor.
belki köklerini açıp ondan sonra lazer ışığına maruz bıratığınız için renk değişimi yaşamışsınızdır.

Bende yapmadi hic kendimi bildim bileli sir agda kullanıyorum. Hic kararma olmadi yuzde lazere yanasma derim

Siz maskeyi denediniz mi? Her akşam yapıp sürsem bir haftada ne kadar faydası olur acaba
Canım ben Maskeyi bir kez denedim. Benim cildim hassas ve en ufak şeye alerji oluşuyor kızarıp kaşınıyor. Bende fena kașıntı yaptı yıkadığım halde. Zaten domatese normalde de biraz alerjim var yediğim zaman yüzümde kızarıklık yapıyor. Ama bunlar dışında maskeyi yapıp yıkayınca kașıntı dan ziyade bir yumuşaklık pürüzsüzlük falan oldu ve ten rengim zaten çok beyaz daha da açılmış gibi geldi bana. Zaten domates doğrarken ellerimizin bembeyaz olmasından belli ișe yaradığı. Ben çok şey yaptım cilt lekelerin için evde maskeler falan çok denedim. Bitkisel bile olsa cildime her şey gitmiyor şu an en iyi gelen amway in cilt bakımları bana göre. İlk defa cildim hasar görmeden bakım yapabiliyorum yani. Ama alerji sorunun yoksa ise yarar elbette dene bence ama hergün yapmanı önermem domates maskesini. Domatesin asidimsi bir yapısı var biraz. Özellikle sivilce açık yara falan varsa cildinde fazla bekletme kașındırıp yakmaya bașlarsa yıka. İki güne bir yap bir de.

Back