• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilen kurtulmam lazım

massiveattack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
260
128
53
34
Kızlar bi sorunum var belki sizlere basit gibi gelicek ama ben bu durumdan artık psikolojik olarak çok etkilendim. Günlerdir ara ara ağlıyorum bu durum çok etkiledi beni. Bıyık bölgesini iple alıyorum ben yıllardır ama nedendir bilmiyorum bu aralar daha da arttı bıyık bölgemdeki koyuluk. Tüyler de kalın çıkıyor daha uzamadan kökleri görünür görünmez yeşil gibi duruyor adeta, insanların suratına bakamıyorum herkes oraya bakıyormuş gibi hissediyorum (ki bakıyolardır bakılmayacak gibi değil). 1 hafta sonra düğün var oraya bile gitmek istemiyorum sırf bu sebeple. Kısa sürede o bölgeyi beyazlatacak ne bileyim köklerin incelmesini sağlayacak bir krem,maske,yöntem vs biliyorsanız lütfen söyleyin çünkü stresten fena bi haldeyim, tükendim.

Edit : 3. Sayfaya foto koydum.

Son düzenleme:
Kısa sürede incelmesi için sir ağda ama düğün zamanına kdr olur mu bilmem beyazlık içinde pirinç suyu etkili

Seneler önce sir ağda yapmıştım bi kez tahriş olmuştu 2 hafta boyunca kabukla dolaşmıştım :KK42:
Yapamamissn demekki ;) sir kalıp agdalar var onlar daha az tahriş ediyor ayrıca dudak bölgesine pudrali ve sarı olanlarından tercih et diğerleri mahveder çünkü sir de olsa sert agdadir genelde bacak bölgesine kullanılır

Yesil Elmayi yedikten sonra kalan kısmı o bölgeye sür her gün yap işe yarayabilir. Benimde lise 1 de olmustu denedim ise yaradi. Onun haricinde 1 senedir epilasyona gidiyorum biyik bölgem icin cok rahatim. Iple alinca 1 hafta cikiyor ama epilasyonda 2-3ay rahatsin. Cok pahalida degil

Yesil Elmayi yedikten sonra kalan kısmı o bölgeye sür her gün yap işe yarayabilir. Benimde lise 1 de olmustu denedim ise yaradi. Onun haricinde 1 senedir epilasyona gidiyorum biyik bölgem icin cok rahatim. Iple alinca 1 hafta cikiyor ama epilasyonda 2-3ay rahatsin. Cok pahalida degil
Benim sorunum iple alsam bile o bölgenin yeşilimsi bi renk gibi durması, yani yüzeyde tüy yok ama deride gölge varmış gibi duruyor :cry: Sınavlara çalışmam gerekirken oturdum bu sorunu nasıl çözerim onu araştırıyorum ve bi çözüm bulamayacak gibiyim :mad:

Kızlar bi sorunum var belki sizlere basit gibi gelicek ama ben bu durumdan artık psikolojik olarak çok etkilendim. Günlerdir ara ara ağlıyorum bu durum çok etkiledi beni. Bıyık bölgesini iple alıyorum ben yıllardır ama nedendir bilmiyorum bu aralar daha da arttı bıyık bölgemdeki koyuluk. Tüyler de kalın çıkıyor daha uzamadan kökleri görünür görünmez yeşil gibi duruyor adeta, insanların suratına bakamıyorum herkes oraya bakıyormuş gibi hissediyorum (ki bakıyolardır bakılmayacak gibi değil). 1 hafta sonra düğün var oraya bile gitmek istemiyorum sırf bu sebeple. Kısa sürede o bölgeyi beyazlatacak ne bileyim köklerin incelmesini sağlayacak bir krem,maske,yöntem vs biliyorsanız lütfen söyleyin çünkü stresten fena bi haldeyim, tükendim.
Lazer epilasyon hem tuyleri yok ediyor. Hemde ten rengini aciyor. 1 ay rahat gezersiniz.

Gitmeden tüyleri uzatmak gerekiyor onda sanırım, bi de uzaması dökülmesi... Benim o bölgenin 2 3 günde bir çıktığını düşünürsek lazer olmaz bana :KK17:
Ben hep cimbizla alan biriydim. 10 gun kadar hic dokunmadim. Gittim orda temizleyip aliyorlar dokulme basliyor 4 gun sonra falan sonrasi duzene giriyor 1 ay temiz geziyorsunuz.

İlk seanstan sonra sıkıntı yaşamaz mıyım yani çıkanlarla. İki seans arası illaki çıkar çünkü

Yasamiyosun. Once guzellik merkezine git bi baksin tuylerine onlar karat veriyo zaten. Ben gittim birbucuk yil bitmedi ama rengi acildi. En son igneliye gitmistim oda etkili. Ip cimbiz agdadan daha etkili

Annem iple alıyo onun hiç böyle bi sorunu yok tertemiz bembeyaz gözüküyo bıyık bölgesi. Sanırım fazlasıyla şanssızım :KK61:

Annem iple alıyo onun hiç böyle bi sorunu yok tertemiz bembeyaz gözüküyo bıyık bölgesi. Sanırım fazlasıyla şanssızım :KK61:

Herkeste ayni olmuyor maalesef. Bende bolgesel cilt koyulugu yasamistim ama bulundugum ulkede inek sutu tozu gordum markette beyazlatma ve olu deriyi temizleme islevi goruyormus onu deniyorum simdilik. En kisa zmnda guzellik merkezine gidin derim orada cilt beyazlatma uygulamalarida oluyor

Saçma biliyorum ama fito krem vardı tahriş, iz ve kızarıkları geçiren onu sürdüm şimdi. Akşamüstü de domates ve undan oluşan maskeyi deniycem umarım faydası olur :mad:

Benim sorunum iple alsam bile o bölgenin yeşilimsi bi renk gibi durması, yani yüzeyde tüy yok ama deride gölge varmış gibi duruyor :cry: Sınavlara çalışmam gerekirken oturdum bu sorunu nasıl çözerim onu araştırıyorum ve bi çözüm bulamayacak gibiyim :mad:

kuaför alsın bir süre.. biraz fondöten de işini görür günlük hayatında ;) limon yağı açıyor rengi derler ama denemedim.

Gitmeden tüyleri uzatmak gerekiyor onda sanırım, bi de uzaması dökülmesi... Benim o bölgenin 2 3 günde bir çıktığını düşünürsek lazer olmaz bana :KK17:

Ben de lazer öneriyorum. Kökten çekmeyecek şekilde temizlemeye devam edebilirsin lazer seansından sonra. Önemli olan köklere dokunmaman. Ama ilk yaptırdığında tüylerin yoğunsa kızarma kabarma olabilir. Krem kullanırsın bir iki güne geçer ama.

Ben de lazer öneriyorum. Kökten çekmeyecek şekilde temizlemeye devam edebilirsin lazer seansından sonra. Önemli olan köklere dokunmaman. Ama ilk yaptırdığında tüylerin yoğunsa kızarma kabarma olabilir. Krem kullanırsın bir iki güne geçer ama.
Şu philips lumeadan var bende, iple aldıktan sonra onu uyguluyordum ama pek faydası olmadı gibi.

Benim her mevsim geçişinde dudağım ve bıyık kısmın kabuk bağlayıp ölü deri soyulur ve temiz deri çıkar. Ben bunu cilt bakımına bağlıyorum. Ağda yapma tahriş olursun ama o gün geçici bir fondötenle kapat sonraki günler bakım yaparsın zamanla geçer.

Back