Acilen dişimi tedavi ettirmem lazımm..! ..

sekerparem_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
217
3
46
İstanbul
Bir disim cürük ve günden güne çürük daha da büyümek de.. Ve tedavi ettiremezsem ne yazık ki çektirmek zorunda kalıcam ki hic istediğim bi durum değil bu..
Sigortalı çalışanım...
Ancak böyle lanet olası saçma bir sağlık sistemimiz olduğundan bir türlü devlet hastanelerınden randevu alamıyorum..

Şu an da randevu almaya calıstım en erken tarıh 28.06.2012 neyse ona da sükür diyesi gelıyor insanın ama yok erken sevınmısım 1 ay sonrasına randevu verılemıyormus bıktım bu rezıllıkten.. Kac zamandır tenezzul edıp bır randevu vermedıler..

Daha önce bı hastanenın polikliniğine gittim kanal tedavısı olmam gerektiğini ama kendilerinin yapamayacaklarını daha uzman bı hastaneye gitmem gerektiğini söylediler..

İhtiyacım olan şey işini iyi ve uygun fiyatlarla yapan bir hastane yada özel dişçi artık hepsine razıyım yeterki şu işkenceden kurtulayım..

İstanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi bi hastane ya da özel dişçi var mı ve de fiyatları konusunda bılgılendırırsenız sevınırım..!

Son düzenleme:
Canım benim bildiğim çok iyi bir dişçi var.. Annemde oraya gidiyor fakat biraz tuzlu.. Senin tedavine ne kadar isterler bilemiyorum tabi.. İstersen özelden mesaj at, ismini web sitesini filan yazıp gönderirim, arayıp sorarsın..

Tunalı hilmi Caddesinde Meriç Yıldırım var piyasaya göre pahalı da değil gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…