• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilen bakar mısınız?

Biliyorum garip bir konu ama tedirgin olmaktan kendimi alamıyorum. :KK17::KK17: açtığınızda iki bütün bölüm oluşturan kanepeler var biliyorsunuz ki -sanırsam- salı günü bunlardan birine oturuyordum ve açık vaziyetteydi kanepeden aşağı inmek istiyordum ve bunu yaparkende sürtünerek aşağı doğru kayıyordum. Kanepenin ortasından bir demir çıkmış göremedim ve oraya çarptım:KK1: kasıklarım acıdı bildiğiniz. Daha sonra akşam vakitleri tuvalete gitmiştim iç çamaşırımda kahverengimsi ve akıntıya benzer bir şey vardı. Böyle konularda çok evham yaparım iştahım kaçtı kaç gündür kendime gelemiyorum yeminle :mad::mad: kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? :kızgın: lütfen acilen cevap verin ne yapabileceğimi bilmiyorum resmen psikolojim bozuldu :KK17::KK61:
O kanepe hangi markaysa tazminat davası açıp zengin olabilirsin. İyi bir avukat bulabilirsen tabi. Ve de bir şey olmuşsa.

Yirtildiysa bile kanepeyi sat ve git o parayla hastanede oraya mudahele yaptır:)
Saka şaka bişey olmaz kız deli

Allah bir yastikta kocatsin,pardon kanepede diyecektim.:KK25:

Yavrum neden doğruyu açıkça söylemiyorsun ?

Neymis arkadaş şu kızlık zarı? 4 senelik evliyim, aşılama için koca spekulum takıldı, doktor hala zedelenmedi bile dedi. Anca normal doğum yaparsam yirtilirmis. Millet koltukta yirtiyor maşallah.

Herkes de kızlık zarının yapısı farklıdır. Kiminki ilişki ile yırtılmaz ken , kimininki kolayca yırtılabilir . Yapısını bilmediğimden yırtıldı,yırtılmadı diyemem . Doktora gitmeni tavsiye ederim . Kan kızlık zarından gelmediyse , nereden geldi ? Bir de kızlık zarından gelen kan farkı bir kırmızı tonundadır. Adet kanı gibi değildir.

Back