Olay anını bende gözümde canlandıramadım arkadaşım yalnız değilsinOLayı hayal dünyasında canlandıramayan tek kişi ben miyim ?
Kızlık zarının yırtılması için kesinlikle ve kesinlikle bir giriş söz konusu olması gerekir. Adetiniz yaklaştıysa akıntı o yüzden gelmiştir.
-Karıcım bekaretini ne zaman ne sekilde kaybettn?Biliyorum garip bir konu ama tedirgin olmaktan kendimi alamıyorum.açtığınızda iki bütün bölüm oluşturan kanepeler var biliyorsunuz ki -sanırsam- salı günü bunlardan birine oturuyordum ve açık vaziyetteydi kanepeden aşağı inmek istiyordum ve bunu yaparkende sürtünerek aşağı doğru kayıyordum. Kanepenin ortasından bir demir çıkmış göremedim ve oraya çarptım kasıklarım acıdı bildiğiniz. Daha sonra akşam vakitleri tuvalete gitmiştim iç çamaşırımda kahverengimsi ve akıntıya benzer bir şey vardı. Böyle konularda çok evham yaparım iştahım kaçtı kaç gündür kendime gelemiyorum yeminle kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? lütfen acilen cevap verin ne yapabileceğimi bilmiyorum resmen psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?