Acilen bakar mısınız?

Chloe23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Biliyorum garip bir konu ama tedirgin olmaktan kendimi alamıyorum. açtığınızda iki bütün bölüm oluşturan kanepeler var biliyorsunuz ki -sanırsam- salı günü bunlardan birine oturuyordum ve açık vaziyetteydi kanepeden aşağı inmek istiyordum ve bunu yaparkende sürtünerek aşağı doğru kayıyordum. Kanepenin ortasından bir demir çıkmış göremedim ve oraya çarptım kasıklarım acıdı bildiğiniz. Daha sonra akşam vakitleri tuvalete gitmiştim iç çamaşırımda kahverengimsi ve akıntıya benzer bir şey vardı. Böyle konularda çok evham yaparım iştahım kaçtı kaç gündür kendime gelemiyorum yeminle kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? lütfen acilen cevap verin ne yapabileceğimi bilmiyorum resmen psikolojim bozuldu

Öyle demirin surtmesiyle kızlık zarı yırtılmaz gülüm. İyice derinlere girmesi gerek o şeyin. Senin koltukta o beceri olsaydı koltukta sabahlardi herkes aynısından alıp. )
Sahi neydi senin şu kanepenin markası?

Kızlık zarının yırtılması için kesinlikle ve kesinlikle bir giriş söz konusu olması gerekir. Adetiniz yaklaştıysa akıntı o yüzden gelmiştir.

Bu şekilde yırtılmışsa yırtılsın zaten. Anlattığınız şekilde kanepeden kaykılarak kaymak falan. Hayal etmeye çalıştım da tuhaf geldi. Bu kadar şanssızsanız diyecek birşey yok. Kader deyip geçin :)

Kanepe namusunuzu 3 paralik etmis.

Şu kıytırık kızlık zarı na verilen önem vücudun diğer organlarına da verilseydi kimse hasta olmazdı valla..ülkemizdeki genç kızlar. Böbrekler,kalp,ciğer,ve bağırsaklara filanda özen gösterin..yazık değil mi onlarında canı var..

Kızlık zarının yırtılması için kesinlikle ve kesinlikle bir giriş söz konusu olması gerekir. Adetiniz yaklaştıysa akıntı o yüzden gelmiştir.

Konu baya garip biliyorum bu konulardaki toyluğum ve içimi yiyen kurt sayesinde bu başlığı açtım Reglime yaklaşık 2 hafta gibi bir süre var ondandır diyorsunuz yani

Bi kaç defa okudum canlandırmaya çalıştım yok olmadı yapamadım. Sürtünmeyin efendim öyle her yere kanepenin suçu ne şimdi?

Ben kucukken boyle bir demir parcasi saklambac oynarken canimi acitmisti sonra kan geldi. Ay cok buyuk bir acidiydi benim icin. Yillar sonra vajinal enfeksiyonum icin gittigim doktor bakire oldugumu soylemisti. Yani oyle zedelenmelerle bir sey olmazmis. Yuksek olasilikla sen de dis tarafini acitmissindir ve kan gelmistir o kadar.

Bir de soylemeden gecemeyecegim himen gölgelerin gücü adina

-Karıcım bekaretini ne zaman ne sekilde kaybettn?
+Kocacım, kanepe demirine sürttüm.
-Mağduriyetini anliyorum sevgilim.

Sürtünmeden dolayi kivilcim cikti mi peki? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…