Açıldığım beyefendi ne olur dedi ne hayır ne yapmam lazım

Babysharkdududu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
113
41
Merhabalar dün gece 7 aydır sosyal medyada tanışıp konuştuğum benden 14 yaş büyük olan kişiye ona karşı ilgim olduğunu söyledim kıskanç ve aşırı inatçı biriyim bana aramızdaki yaş farkı olduğunu neredeyse baban yaşındayım olduğunu yaşam tarzımızın farklı ve onun arkadaşları ile gezip tozduğunu gerekirse kadınlarla aynı ortamda bulunduğunu normal kadın arkadaşları oldğunu ve benim aşırı kıskanç oldğumu benim inadıma herşeyi yaparsın sen senin kişiliğin inatçı dedi yaşını umursamadığımı ve istiyor musun istemiyorsan bu gece bu konuyu konuşarak ebedi kapatalım dedim bana ergence konuşmaları bırak vs dedi sabah günaydın inatçılığını aşıp aşmadığını görürüz :)) dedi
Bende sadece günaydın yazdım bir kaç saat sonra küs müyüz yazdı sonra yine kendini çekti ne yapmam gerekiyor

En iyi cevap

Aynen katılıyorum bencede uzak durulması gereken kişi davranışıni mantikli bulmadim

Aynen katılıyorum bencede uzak durulması gereken kişi davranışıni mantikli bulmadim
Kimin davranışını doğru bulamadınız

O

Bir. Ötesi küfür derken anlamadım küfür etmedi sabahta Günaydın vs yazdı
Etmemiş zaten etmekten beter etmiş..
Senin yerinde olsam çok zorlamam bu adamı.Emin ol üzüleceksin..Ve bu üzüntüyle de kalmayacak..

Zorlama yapmıyorum yazmıyorum şuan yazmayacağım da
Üzüntüyle kalmayacak demeniz deki kasıt nedir peki
Diyorum ki sulu götürür,susuz getirir seni..
Tehlikeli bu adam ,zaten seni de bir kadın değil bir çocuk gibi görüyor.

İsteseydi zaten bu soruyu sormazdin.
Ergencilik oynamak isteyen karsı taraf.
Sessiz kalsan var ya habire yazmaya baslar bu türler.Sen diyecegini demissin uzerinde durma artik sal onu gitsin.

Sen bana bayıl
Ben hayatıma bakayım
Beni sıkma
Sorumluluk duymayayım

Demiş

Yalnız baban yasındayım dediğine göre bence evli

Kızım gerçekten 21 yaşındasın
Elin eşşek kadar herifinin oyuncağı olmuşsun şimdiden
Adam bir öyle bir böyle takılıyor
7 aydır sadece konuşarak sıkılmıyor musun?
Neden bu adam görüşmedi senle 1 kere bile
İlgin hoşuna gidiyor ordan yürütüyor işte
Böyle saçma sapan tiplerle konuşmayın
Kendi dünyanda romantik bir şey yaratmışsın resmen
Çevren arkadaşların yok mu senin?
Çevrende bir sevgili bul kendi dengin
Bu dengesiz adam için üzülme hayatının bahırında
Adam orta yaş krizi yaşayan bir ergen
Öyle olmasa 7 ay sosyal medyadan bir kızla konuşmaz .Gerçek bir ilişki Yaşar

Bu adamın yaşına göre değerlendirirsek hani oldu ya aşık oldu seni biran boş bırakmazdı. Bu yaşta aşık değilse bir erkeğin bu şekilde takılıyor olması kullanmaktan öte karakter olarak hala oturmadığını, belki 35 yaş sendromuna girdiğini, bu yüzden bir ergenle takılarak kendini genç hissetmeye çalıştığı anlamına gelir.
Düşünsene baban senin yaşında bir kızla mesajlaşıyor hiç bir şey yapmasa bile ne komik ne garip dururdu yakıştıramazdın değil mi
Kendi yaşıtlarınla takıl boşver hem illa ciddi bir ilişkiye başlayacak sın diye bir kural yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…