- 6 Haziran 2021
- 113
- 41
-
- Konu Sahibi Babysharkdududu
Adam çakal ham yapar seni benden söylemesi.. aramızda 14 yaş var baban yaşındayım deyip günaydın hala inatçımısın demek..
Madem baban yaşında ne mesajlaşıyor seninle? Hesap sorma hesap vermesin ama elinin altında ol ayağı bu.
2 kuşak var hemdeKuşak farkı var arada konuşacak bir şey bulamadığınız için yok inatçısın yok kıskançsın boş boş sohbetler olur tabi.
Çok dikkat et kendini kullandırma, bu kelimeler, cümleler bildiğin “takılırız, ama başkaları da olur.” cümleleri. Çok üzülürsün, ne gerek var, hem bana kalırsa 14 yaş çok çok büyük bir fark, ileride o romatizmalarım diye ağlarken sen fıkır fıkır gezmek isteyeceksin
Kimin davranışını doğru bulamadınızAynen katılıyorum bencede uzak durulması gereken kişi davranışıni mantikli bulmadim
Kimin davranışını doğru bulamadınız?Aynen katılıyorum bencede uzak durulması gereken kişi davranışıni mantikli bulmadim
Bir. Ötesi küfür derken anlamadım küfür etmedi sabahta Günaydın vs yazdıBunun bir tık otesi küfür zaten..
Daha ne kadar açık olabilir ki ?
Etmemiş zaten etmekten beter etmiş..O
Bir. Ötesi küfür derken anlamadım küfür etmedi sabahta Günaydın vs yazdı
Zorlama yapmıyorum yazmıyorum şuan yazmayacağım daEtmemiş zaten etmekten beter etmiş..
Senin yerinde olsam çok zorlamam bu adamı emin ol üzüleceksin..Ve bu üzüntüyle de kalmayacak..
Diyorum ki sulu götürür,susuz getirir seni..Zorlama yapmıyorum yazmıyorum şuan yazmayacağım da
Üzüntüyle kalmayacak demeniz deki kasıt nedir peki
Sen bana bayılMerhabalar dün gece 7 aydır sosyal medyada tanışıp konuştuğum benden 14 yaş büyük olan kişiye ona karşı ilgim olduğunu söyledim kıskanç ve aşırı inatçı biriyim bana aramızdaki yaş farkı olduğunu neredeyse baban yaşındayım olduğunu yaşam tarzımızın farklı ve onun arkadaşları ile gezip tozduğunu gerekirse kadınlarla aynı ortamda bulunduğunu normal kadın arkadaşları oldğunu ve benim aşırı kıskanç oldğumu benim inadıma herşeyi yaparsın sen senin kişiliğin inatçı dedi yaşını umursamadığımı ve istiyor musun istemiyorsan bu gece bu konuyu konuşarak ebedi kapatalım dedim bana ergence konuşmaları bırak vs dedi sabah günaydın inatçılığını aşıp aşmadığını görürüz :)) dedi
Bende sadece günaydın yazdım bir kaç saat sonra küs müyüz yazdı sonra yine kendini çekti ne yapmam gerekiyor
Cidden en doğru görüşü siz yazdınız ne yapamaya çalıştığını anlamadım arkadaşıma da yazıyor alıngan vs diyip konuyu değiştiriyor
Teşekkür ederim hiç öyle birine de benzemiyordu oysaÇakalın teki avlanıyor işte düşmeyin tuzağına
Evli olmadığını biliyorumSen bana bayıl
Ben hayatıma bakayım
Beni sıkma
Sorumluluk duymayayım
Demiş
Yalnız baban yasındayım dediğine göre bence evli
Evet doğru söylediniz teşekkür ederimDiyorum ki sulu götürür,susuz getirir seni..
Tehlikeli bu adam ,zaten seni de bir kadın değil bir çocuk gibi görüyor.