- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Acıbadem in normalde SGK anlaşması yok ama acilde var
Oğlum çocuk olduğu işin 18 yaş altı SGK sı var bir de kurum anlaşmamız var
Hesap yaptılar SGK ile olunca daha az çıktı normal muayenede SGK geçmediği için kurum anlaşmasını kullanıyoruz
Ama kırmızı alan olunca hiç almadı fakat SGK olmayınca kırmızı alanda alır mı bilmiyorum
Geçmiş olsun. Canımız kimlere emanet? Keşke peşine dusseydiniz.2 yıl önce sağ yumurtalık kistim patlamıştı. Apandisit sanmıştım iki büklüm gittim hastahaneye ultrason ve kan tahlili yaptılar gaz sancısı dediler 550 tl ödedik. Ertesi gün ultrason sonucuna bakıp internete yazdımda ondan sonra öğrendim yumurtalık kistimin patladığını. Allah korusun orada damarlara denk geldiğinde iç kanamaya sebep olan bir şeymiş bu. Belki de fazla para alabilmek acil bir durum olduğunu göstermemek için öyle dediler. Bir hafta yattım da uğraşamadım şimdi ki aklım olsa dava bile açardım.
Girişte aldılar bizden.Alinir
Bende 25 oderdim
Birsey yapilmasada ozelde usul bu ve yasal galiba.
Ama biz cikarken oderdiksonuc olarak cikip cikamayacagimiz bile belli degilken giriste ucret sacma olur
Teşekkürler. Evet dediginiz gibi hastalar bazı durumlarda olayın aciliyetini anlamayabilirler. Gerçekten acil bir durum olmadığına doktor karar verir. Şükür ciddi bir durum değilmiş. Ama doktor acile götürün diyince çok panik oldum. Yoksa evde geçmesini bekliyordum öylece.Düşük de arrik acil değilse bence almamalari gerekiyor sonucta acil bir durum belki sizin hayatınıza mal olacakti cok gecmis olsun @Gizemli02
Düşük de arrik acil değilse bence almamalari gerekiyor sonucta acil bir durum belki sizin hayatınıza mal olacakti cok gecmis olsun @Gizemli02
Kanamalı hasta ücret ödemezBu acil kodu olumden bir onceki hal olmali.. zira gecen sene 40 derece ates, kusma sikayeti ile gece 2 de acile gittik.. 600 tl kitlediler serumla igneye sagolsunlar.. yani evet, olmediyseniz aliyorlar..
Kanamalı hasta ücret ödemez
Kalp krizi geçiren ücret ödemez
112 arayıp sağlık hizmetini evinizden aldıysanız, istasyon en yakın hastaneye sevk eder, bu durumda da yoğun bakım hastaları ödeme yapmaz.
Düşük kanamasından ölmez, 30 dk beklemeyi göze alır devlete gider.Dusukten de almislar ama o kanamali sayilmiyor mu?
Düşük kanamasından ölmez, 30 dk beklemeyi göze alır devlete gider.
Elbette ilk kanama müdahalesi yapılır, ama sonrasında takibi için ücret talep edilir.
Hayır.O zaman “kanamali hasta” degil, olecek sekildeki kanamali hastadan ucret alinmiyor..
Hayır.
Ben sakarım, parmağımı keserim
En yakın özel hastaneye gittim, kanamalı olduğum için ücret alınmadı.
Düşükten ölünmuyor da parmak kesiği mi öldürüyor?Hayır.
Ben sakarım, parmağımı keserim
En yakın özel hastaneye gittim, kanamalı olduğum için ücret alınmadı.
office
Kuralları ben koymadım ki
Bilinenleri tekrar ettim.
Şikayetinizi bana yazana kadar, ilgili mercilere yazabilirsiniz.
Günah keçisi olmayam, elçiyim diyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?