- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Alonıyor biz burda veriyoruzIyi akşamlar herkese. Bebeğinin birkaç gündür bacaklarında isilik gibi kizariklar var. Geçmeyince doktoruna fotoğrafını atıp sordum. Enfeksiyona benziyor, acile görürün diye cevap verince biz bir telaş acile gittik. Ben bebeği doktora gösterirken eşim de girişini yaptırmış. Şükür ciddi birşey değilmiş ama eşimden 25 lira almışlar ve makbuz bile vermemişler. Bana bunu eve gelince söyledi. Herhangi bir tahlil yapılmadı. Ona rağmen acilden ücret alınıyor mu? Ben alınmıyor diye biliyorum ama size de sormak istedim.
Bak bunu anlarım, az değilBiz şiddetli kusma ve ishalle gittik. 250-300 arası bir rakam ödedik.
Büyük bir hastane de değil, İstanbul’da 2-3 şubesi var sanırım.
Ne alakası var ne demek o mu koydu falan. Üsluba bak ya. Ben sadece doğru olanı bulmaya çalışıyorum. Ayrıca yazdıklarımda herhangi bir serzeniş ya da hakaret var mı bak bakalım. Isterse 5 lira olsun, eğer haksız bir kazanç varsa hakkımı ararım. Sizin gibiler yüzünden zaten bu memlekette böyle kuralsizlik almış başını gidiyor.Acile gidip 25 lira ödüyordunuz, sıra beklemeden, devlete göre nispeten daha temiz bekleme yerlerinde, o mu koydu?
Kanamalı hastadan para alınmaz.
Hangi konunun açmaya değer hangisinin değmez olduğuna siz mi karar veriyorsunuz? Evet 25 lira büyük bir para değil, ben haksız bir durum olup olmadığını öğrenmek istedim sadece. Bir daha söylüyorum, başka bir yer bulun çatacak.Bak bunu anlarım, az değil
Ama 25 lira yahu. Konu açmaya değmez.
Netten araştırsa bulur
Yine kafasına göre bir uygulama söz konusu sanırım. Ama nedense kimisi 25 liranın peşine düşmüşüm gibi anlayıp öyle cevap yazmış. Bizim ülkemizde insanlar hakkini aramayı gurursuzluk sanıyor.peki benden neden alınmadı özel hastanede ishal ve halsizlik ten gittim serum taktılar kan tahlili yapıldı sonra doktor kanda birşey çıkmadı dedi reçete verip gonderdi hatta herhalde eczanede alınır ayrıca para dedim orda da ayrı ödeme cikmadi
Evet katılıyorum size. Ben götürmedim dünden beri. Doktoru acile götürün yazınca götürdüm.Bence para alınmalı. Acil diye acil olmayan hastalar dolduruyor bu bölümü , gerçekten acil olanlar ayakta hiç oluyor.
Sizinki yine azmış ben dört sene önce 250 lira vermiştim düşük yapıncaÖzelde aliyorlar.bende düsükte gitmistim 150 lira para vermistik.sizinki yine iyiymis.
Işte ben bu durumu anlamıyorum. Alıyor mu almıyor mu? Alınacaksa alınsın, ona karşı değilim zaten. Ama hepsi kafasına göre uygulama yapmasınÖzel Pendik bölge hastanesinde Doğum yaptım oraya acile gittiğimizde hiç almadılar para . Ama aynı hastanenin Sancaktepe şubesine gittiğimde acil para alıyor . Dün götürdüm oğlumu para aldılar .
Hahah gittikce artacak gibiSizinki yine azmış ben dört sene önce 250 lira vermiştim düşük yapınca
Hastaneye hasta giren daha çok hasta çıkıyor bu paraları ödeyince :)Hahah gittikce artacak gibisoygunculuk resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?