- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Sadece baktı. Herhangi bir tahlil vs yapılmadı.yapilan isleme bagli aslinda
Yasal mı yani bu? Internette bir haberde alınmayacak yazıyor çünkü. Kafam karistiÖzelde aliyorlar.bende düsükte gitmistim 150 lira para vermistik.sizinki yine iyiymis.
Hastaneye ve varsa özel sağlık sigortanıza göre alınır. Sonuçta test vs olmasa da muayene ediliyorsunuz.Iyi akşamlar herkese. Bebeğinin birkaç gündür bacaklarında isilik gibi kizariklar var. Geçmeyince doktoruna fotoğrafını atıp sordum. Enfeksiyona benziyor, acile görürün diye cevap verince biz bir telaş acile gittik. Ben bebeği doktora gösterirken eşim de girişini yaptırmış. Şükür ciddi birşey değilmiş ama eşimden 25 lira almışlar ve makbuz bile vermemişler. Bana bunu eve gelince söyledi. Herhangi bir tahlil yapılmadı. Ona rağmen acilden ücret alınıyor mu? Ben alınmıyor diye biliyorum ama size de sormak istedim.
Anladım. Ciddi değildi doğru, doktor gidin dediği için götürdük. Makbuz neden verilmedi? Aslında o an eşimin istemesi gerekirdi ama istemeden de verilmesi gerekmiyor mu?acilde verilen kodlarla alakalı demişlerdi. gerçekten acil olarak nitelenen durumlarda; düşme,havale vs gibi alınmıyor diye biliyorum. ciddi olmayan bir durum olarak etiketledilerse alıyorlar.
Teşekkürler. Evet acil değildi. Doktor dedi diye götürdüm.Sizin girisiniz sanki acil lik değil gibi belki ondan dir.Geçmiş olsun.
Anladım. Ciddi değildi doğru, doktor gidin dediği için götürdük. Makbuz neden verilmedi? Aslında o an eşimin istemesi gerekirdi ama istemeden de verilmesi gerekmiyor mu?
Adı üstünde acil servis acil vakalardan para alınmaz. Trafik kazası, iş kazası gibi onun dılımdakilerden alınır.Iyi akşamlar herkese. Bebeğinin birkaç gündür bacaklarında isilik gibi kizariklar var. Geçmeyince doktoruna fotoğrafını atıp sordum. Enfeksiyona benziyor, acile görürün diye cevap verince biz bir telaş acile gittik. Ben bebeği doktora gösterirken eşim de girişini yaptırmış. Şükür ciddi birşey değilmiş ama eşimden 25 lira almışlar ve makbuz bile vermemişler. Bana bunu eve gelince söyledi. Herhangi bir tahlil yapılmadı. Ona rağmen acilden ücret alınıyor mu? Ben alınmıyor diye biliyorum ama size de sormak istedim.
Adı üstünde acil servis acil vakalardan para alınmaz. Trafik kazası, iş kazası gibi onun dılımdakilerden alınır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?