Oğlumla konuştum cnm. Bni özlediğini söyledi. İki de bir Bn iyiyim yerim iyi diyor. Biliyor ki ben onu düşünüp ağlarım. Ablasını sordu, çıkıcam zaten üzülme dedi. Okuluma gidicem anne dedi. Çocuk ya çocuk. Bnm güzel yavrum. Halbuki devamsızlıktan kaldı. Yarın açık liseye kayıt yaptırıcam. Haftaya ziyaretine gidicem. Bnm oğlum annesinin ondan asla vazgeçmiyeceğini ve ne yaparsa yapsın onu düşündüğü için yaptığını bilir. Ona olan sevgimden asla şüphe etmez. Bir an kızsa da iki dakika sonra annem bnm iyiliğimi düşünmüştür, der.
Toparlanma zamanı artık,madem bu kadar evlatlarımıza duskunsunuz onlar için düştüğünüz yerden kalkmaniz lazım ki onlar eminim halinize cok üzülüyordur,böyle biri ölmüş gibi yatak döşek nereye kadar yatacaksiniz.Kesinlikle söylemem. Dün arkadaşım bunu oğluna söyle görsün babasını dedi.denir mi o yavruma. O görmüyor mu bilmiyor mu. Bunları söyleyip onu üzmek istemem. O bnm neler yaptığımı bilip görsün ve iyi bir evlat olsun bu bana yeter.
Gelllll sarılalım m cnmmmSana kocaman sarılmak istiyorum
İşte cnm bnm, evlat başka, bambaşka.gözlerim doldu yaa
çok üzgünüm
allah kurtarsın
InşAllah canım benim rabbim büyükAyyy cnm bnmmmm. Bnm yavrum kurtulsun ne olur bunun için dua edinn.
Arabada gidiyorum, bu camide kimin namazından razıysan onun hayrına, mezarlıktan geçiyorum, burda yatan hangi kulundan razıysa, yarattıkları içinde kimden hoşnutsan, bir kediye bakıp bunu yarattığın günün hatırına bnm yavrumu bna temiz ver rabbim diyorum. Etrafımda ki her şeyden medet umuyorum. Blki yavrumun hayatı buralardadır diye. Belkide sizin duanızda.
Öküz ya,destek olmadı mı size kardesiniz tedavi gorurkenSiz o adamı yok sayın. Evladımız için yataktan kalkamamak yerine güçlü olan hayata sarılın.
Ah vah diyerek hayat geçmez. Keşkelere yer yok. Kızkardeşim kanser tedavisi görürken eşim umursamadı gezdi tozdu. Ne yaptım bosandim. Adını bile anmıyorum. Kızımız var isterse görür hicbir beklentim yok.
Anne çocuk olmadan önce birer bireyiz!
Allah'ım sen koru , güç kuvvet ver , mesela eşi kanserken başkasıyla imam nikahlı evlenenler varSiz o adamı yok sayın. Evladımız için yataktan kalkamamak yerine güçlü olan hayata sarılın.
Ah vah diyerek hayat geçmez. Keşkelere yer yok. Kızkardeşim kanser tedavisi görürken eşim umursamadı gezdi tozdu. Ne yaptım bosandim. Adını bile anmıyorum. Kızımız var isterse görür hicbir beklentim yok.
Anne çocuk olmadan önce birer bireyiz!
Lütfen üzülme artık lütfen ya her konuna çok üzülüyorumGelllll sarılalım m cnmmm
Bir gün inşşşş güzel konularımla burda olurum. İnş cnm bnmm.Lütfen üzülme artık lütfen ya her konuna çok üzülüyorum
Yok cnm ne zengini. Normal standart. 44 yaşında.Allah yardımcınız olsun, yaşadıklarınız hiç kolay değil ama artık şu karamsarlıktan ve negatif enerjiden kurtulmaya çalışmanın tam vakti.
Oğlunuz şuan hapiste evet ama orada olması belki onun hayrına olacak. Yani kendine ve etrafına yaşattıklarını düşünerek kendine bir özeleştiri yapma fırsatına sahip şuanda.
Eminim ki o da çok pişmandır. İnşallah oradan çıktığında da bütün kötü düşüncelerinden arınmış olarak özgürlüğüne kavuşur ve ailecek yeniden yepyeni bir hayata başlarsınız.
Eşinizi boşverin, insan değil belli ki. Bu arada eşiniz kaç yaşında ve çok mu zengin? 22 yaşındaki birinin böyle bir adamla çıkması için adamın bazı kriterlere sahip olması lazım yani.
Yaaa kıyamam... Ama malesef.en azından siz ölünce, biz ölmedenbenim eşim de evlenir kesin ben ölünce, her şey öyle boş ki böyle bakacak olunca
Takılmalık ilişkiler işte boşverin.Yok cnm ne zengini. Normal standart. 44 yaşında.
İnşaallah geçer üzüntülerinYaaa kıyamam... Ama malesef.en azından siz ölünce, biz ölmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?