eee bu başlık altına daha önce yazdığımız msj larda silinmiş....neler oluyor???
arkadaşıma katılıyorum zaten bu işi yapanlar iyi niyetli insanlar burda onlar sayesinde yardımlaşılabiliyor bunda nasıl bir sakınca olabilir ki eğer varsada kazenin dediği gibi 2 yönetici seçilsin bu şekilde yardımlaşmaya devam edilebilrse :uhm:ihtiyaç sahiplerine ulaşma da ekip çalışması halinde hareket etmek
her zaman daha verimli ve faydalı bu bi gerçek
ama belli kuralları ve yasal sınırları aşmadan
bilinçli bi şekilde yapılmalı bu.
bu konuda fazlaca duyarlı kişi var burda.
arkadaşıma katılıyorum zaten bu işi yapanlar iyi niyetli insanlar burda onlar sayesinde yardımlaşılabiliyor bunda nasıl bir sakınca olabilir ki eğer varsada kazenin dediği gibi 2 yönetici seçilsin bu şekilde yardımlaşmaya devam edilebilrse :uhm:
..........haklısın ama ben birçok yerin gönüllüsü olarak çalışan biriyim......
Biz bir vakıf değiliz, biz bir dernek değiliz. Yapılan suçtur. Hala ısrarla ne yapalım diyorsunuz ben sizlere ilk mesajda çok açık yazdığımı sanıyorum çözüm üretin uygulayalım diye. Görüyorum ki çözümden başka her türlü yorum var. Çözümler ; Bir derneğe aracı olunabilir, yerel yönetimler ile bağlantıya geçilebilir, bu durumda olan ailelere rehberlik yapılabilir vs vs vs vs. Bu önerileri bekliyorum sizden. Ben konunun uzmanı değilim size öneride bulunamam ilk mesajda buyrun önerilerinizi sunun değerlendirelim demişim hala neden ben para istemedim benim konumda para konusu yok diyorsunuz ben sizleri suçladım mı ?
Bir diğer konu kusura bakmayın ama evinde internet olupta siteye gelip bebeğime mama alacak param yok diye açılan başlığı asla kabul edemem. Eve internet bağlatmayacaksın bebeğine mama alacaksın yok öyle terbiyesizlik bunu kabul edemem. Evinde internet var ama bebeğe mama bez alamıyorsun ne güzel dünya... Bu konuların hepsini müdiriyete taşıdım kimse benim konumda para mevzusu vardı yoktu demesin hiçbir yazı silinmedi aynen saklanıyor. Ben sizler para mevzusu yaptınız dediğimi de hatırlamıyorum. Öncelikle yazdıklarımı dikkatli okuyun isim de vermedim.
Evinde internet olupta..çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayamamak gerçekten hiç doğru değil.
Buna kesinlikle katılıyorum..her zamanda aynı şeyi söyledim
İkinci konuda..bu şekilde hiç bir zaman çözüm üretilemez
İnsanlara mama yada giyecek yollıyarak ne derece çare olunabilir
Önemli olan kalıcı çözümler getirebilmekte..Bu da anca belki derneklere
Yada yardım kuruluşlarına yönlerndirmekle olur
Bununsa kesinlikle bizleri aşan konular olduğu düşüncesindeyim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?