AÇILAN KONU VE YAPILAN YORUMLARI SİLEMEME

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynenaynen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
1
5
36
32
Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum. Fakat bana biraz önce yazdığım şeylerin asla silinmeyeceğine dair bir mesaj geldi.Bu saçmalık doğru mu bilen var mı? Biz bu siteye profesyonellikten uzak yönetimin kölesi olmak için mi girdik. Bugun farklı düşünürüm 3 gün sonra farklı düşünürüm o yuzden nasıl kendimiz yazabiliyorsak yazdıklarımızı kendimiz silebilmeliyiz. İnsanların özgürlüğüne müdahale olduğuunu düşünüyorum. Umarım bu gelen mesaj doğru değildir .

Tek mesajınız var o da bu. Tabi bu 2. Üyeliğiniz değilse. Burası köklü bir forum kurallar zamanla ihtiyaca göre şekillenmiştir. Uymayan üye olmaz. Neden bu kadar sorun ettiniz?
Bence silinmemesi şahane bir şey. İnsanlar birbirine faydalı olabilmek için yorumlar yapıyor. Önce a sonra b deme tutarsızlığındaki kişiler böylece üyeleri oyalamamış oluyor. Bakıyoruz eski mesajlara ne demiş ne yazmış ona göre yeni dertlerine çözüm önerileri getiriyoruz.
Mune Kazen

Demin kamp yapmak isteyen kisimisiniz? Yeni üyelik açıp hesap soruyorsunuz?

Diğer kullanıcı adınız bende saklı kalsın.
7 Mart'ta bana özelden ulaşarak konularınızı silmemi talep eden bir mesaj atmıştınız, ben de size konuları silmek yasak demiştim.
Bugün yine mesaj attınız, ta Mart ayında yasak olduğunu belirtmeme, sizinde bunu bilmenize rağmen bir topikte size ait olduğu anlaşılmayan, isim soyad olmayan, netteki benzer birçok görselden biri olabilecek kadar sizi deşifre etmeyen bir görüntüyü paylaşmışsınız dün, silmemi istediniz ben de silemeyeceğimi söyledim, kuralları uyguluyoruz, siz de bu kuralları bilerek paylaşım yapıyorsunuz ve bunun adına kölelik diyorsunuz.

Silinmeyeceğini bildiğiniz halde neden paylaşım yaptınız? Kendi sorumsuzluklarınızı neden bizim üstümüze yıkmaya çalışıyorsunuz?

Çok dobraydınız madem ana üyeliğinizle açsaydınız bu konuyu, ki ana üyeliğiniz aktif ama an itibariyle bu üyeliğinizde diğer üyeliğinizde iptal edilecek.
Zira kullanım sözleşmesinde şöyle diyor:

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Bakınız sözleşmede silinmeyeceğine dair madde de mevcut:
  • Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.

Şunu da belirteyim biz hiçbir zaman profesyonellik iddiasında olmadık, profesyonellik iddiasında olmayan, amatör ruhlu, belli kuralları olan ve bu kuralları uygulamakta hassas, kurallar söz konusu olunca sert ve taviz vermeyen ama KK ailesine katılan tüm üyelere eşit yaklaşan, onların derdiyle dertlenen, sinirlendiği kişiye sinirlenen, herkesin talebine, sorununa çözüm üretmeye çalışan, daima birebir muhatap olunabilen bir yönetimiz.
Profesyonel olsaydık kuralları uygular geçerdik, her an yönetimden muhatap olacağınız birilerine de ulaşamazdınız.

Amatör, sıcak ve samimi, lakin kuralları olan bir forum arıyorsanız doğru yerdesiniz ama aklıma estiği gibi davranayım, yazayım sileyim yazayım sileyim yine yazayım yine sileyim, küfür de edeyim, hakaret de edeyim, yönetimde ben ne dersem onu yapsın diyeceğiniz bir yer arıyorsanız üzgünüm KK'nin hizmet politikası bu değil.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…