- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
karıştı mı orasıolaylarrrr olaylarrr çıkın çıkın gelinnn
adamın faysi çok karışıkmışkarıştı mı orası
kendi de iyice karışık anlatmış belki başkasının eline geçti ya da adam part time jigol...luk yapıyodur belkiadamın faysi çok karışıkmış
dedektif gibi kadın maşallahhh herşeye el atıyoda bi kocayı düzeltemedikendi de iyice karışık anlatmış belki başkasının eline geçti ya da adam part time jigol...luk yapıyodur belkiona niye dert olduysa
ben de tam onu diyecektim bi kocasını düzeltemedi ama her konudan haberdardedektif gibi kadın maşallahhh herşeye el atıyoda bi kocayı düzeltemedi
adamın faysi çok karışıkmış
Konu sahibini kib'lesekte buraya konu açılmış olması işe yaradı. Konu kritikleri için soluğu burada alıyoruz
Evet faysinde olaylar olaylar :) anlayan beri gelsin
Konu sahibini kib'lesekte buraya konu açılmış olması işe yaradı. Konu kritikleri için soluğu burada alıyoruz
dedektif gibi kadın maşallahhh herşeye el atıyoda bi kocayı düzeltemedi
başlık ne arkadaşım hemen el atalımKızlar selam! yeni konu açtım. burası kaynıyor benim konuma da bir bakıverin çok rica edeceğim. Help me! :)))
Af buyur
Rippling neymiş ki alanımız değil bence
Valla hiç alanıma girmiyo ben "pas" diyorumrippling problemi arkadaşım! Buyrun gelin! :)
İyi ki alanına girmemiş diyeyim o zmn.Valla hiç alanıma girmiyo ben "pas" diyorum
Anlaşıldı merkezbiri imdat çağrısı yaptı kızlarr bi el atalım