- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- 108

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karıştı mı orasıolaylarrrr olaylarrr çıkın çıkın gelinnn
![]()
adamın faysi çok karışıkmışkarıştı mı orası![]()
kendi de iyice karışık anlatmış belki başkasının eline geçti ya da adam part time jigol...luk yapıyodur belkiadamın faysi çok karışıkmış![]()
dedektif gibi kadın maşallahhh herşeye el atıyoda bi kocayı düzeltemedikendi de iyice karışık anlatmış belki başkasının eline geçti ya da adam part time jigol...luk yapıyodur belkiona niye dert olduysa
![]()
ben de tam onu diyecektim bi kocasını düzeltemedi ama her konudan haberdardedektif gibi kadın maşallahhh herşeye el atıyoda bi kocayı düzeltemedi![]()
adamın faysi çok karışıkmış![]()
Konu sahibini kib'lesekte buraya konu açılmış olması işe yaradı. Konu kritikleri için soluğu burada alıyoruz
Evet faysinde olaylar olaylar :) anlayan beri gelsin
Konu sahibini kib'lesekte buraya konu açılmış olması işe yaradı. Konu kritikleri için soluğu burada alıyoruz![]()
dedektif gibi kadın maşallahhh herşeye el atıyoda bi kocayı düzeltemedi![]()
başlık ne arkadaşım hemen el atalımKızlar selam! yeni konu açtım. burası kaynıyor benim konuma da bir bakıverin çok rica edeceğim. Help me! :)))
Af buyur
Rippling neymiş ki alanımız değil bence![]()
Valla hiç alanıma girmiyo ben "pas" diyorumrippling problemi arkadaşım! Buyrun gelin! :)
İyi ki alanına girmemiş diyeyim o zmn.Valla hiç alanıma girmiyo ben "pas" diyorum![]()
Anlaşıldı merkezbiri imdat çağrısı yaptı kızlarr bi el atalım![]()