- 3 Haziran 2023
- 75
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi gulaslan ay
Seviyorum . Askerde aradı aylar sonra. Ne yapmalıyımDemek ki yalan söylemişler. Herkesin her dediğine inanmamak lazım.
Kova erkeği djshspsh Allah aşkına rica ediyorum yaaa. Her insanın karakteri bir mi sanki burçlara bakarak hepsini genelledinizKova erkeği dönmez diyorlardı dün aradı msj attı. ?
Seviyorum . Askerde aradı aylar sonra. Ne yapmalıyım
Oooo sizin kova erkeği tabuları yıkmış. Hemen bütün bilim, ilim, sosyal bilimler araştırmaları sizin sevgiliyi araştırmaya alsın. Aman Tanrım nasıl olur buuuğğğ?Kova erkeği dönmez diyorlardı dün aradı msj attı. ?
Kova erkeğinin telefonu açılırken beklenir 3 günTelefonu açsanız?
Ama bunun neyi acilKova erkeği dönmez diyorlardı dün aradı msj attı. ?
Bir erkek askerde YOKLUKTAN arar. Herkesin arayacağı bir sevgilisi var demek ki. O da ne yapsın, çareyi sizi aramakta bulmuş. Biliyor çünkü balıklama atlayacağınızı.Seviyorum . Askerde aradı aylar sonra. Ne yapmalıyım
Bedelliye gitmiş yav 18 günde de yokluk çekiyosa vay halineBir erkek askerde YOKLUKTAN arar. Herkesin arayacağı bir sevgilisi var demek ki. O da ne yapsın, çareyi sizi aramakta bulmuş. Biliyor çünkü balıklama atlayacağınızı.
Kova erkeğinin telefonu açılırken beklenir 3 gün
Aaaaa o kadar mı? Ama askerde dönmesi cidden komik geldi bana.Bedelliye gitmiş yav 18 günde de yokluk çekiyosa vay haline
Demek ki kova değilmiş,ne saçma bir konu yahuKova erkeği dönmez diyorlardı dün aradı msj attı. ?