- 4 Şubat 2023
- 41
- 5
- 28
- Konu Sahibi Mervetan01
merhaba ben 7 haftalık hamileyken düşük yaptım kalp atışını duyamamıştım , şimdi 4 ay üstünden geçti düşünmeli miyim ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen bu durumda olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman düşün. 2 3 ay beden toplanması ıcın yeterlı sure diye biliyorummerhaba ben 7 haftalık hamileyken düşük yaptım kalp atışını duyamamıştım , şimdi 4 ay üstünden geçti düşünmeli miyim ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen bu durumda olan var mı
Merhaba bende 7 haftalık Hamileyken kalp ayışını duyamadım ve düşük yaptım doktorum beklememize gerek olmadıgını söyledimerhaba ben 7 haftalık hamileyken düşük yaptım kalp atışını duyamamıştım , şimdi 4 ay üstünden geçti düşünmeli miyim ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen bu durumda olan var mı
6 ay beklemek gerekiyor diye biliyorum doktorların tavsiyesi öyle rahmin oturması için yoksa tekrar düşük tehlikesi yüksek oluyormerhaba ben 7 haftalık hamileyken düşük yaptım kalp atışını duyamamıştım , şimdi 4 ay üstünden geçti düşünmeli miyim ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen bu durumda olan var mı
6 ay beklemek gerekiyor diye biliyorum doktorların tavsiyesi öyle rahmin oturması için yoksa tekrar düşük tehlikesi yüksek oluyor
Şimdi hamile misiniz veya naısl bir süreçtesinizMerhaba bende 7 haftalık Hamileyken kalp ayışını duyamadım ve düşük yaptım doktorum beklememize gerek olmadıgını söyledi
Anladım ben doktora gittim sadece rahminde kum görünüyor az bi kansızlık var onun için ilaç yazdı daha da düşünebilirsin dedi ama tedirginim6 ay beklemek gerekiyor diye biliyorum doktorların tavsiyesi öyle rahmin oturması için yoksa tekrar düşük tehlikesi yüksek oluyor
Yok hayır hamile değilim ektim aynı durumdaydı doktoru ona 6 ay en erken beklemesini söylemiştiŞimdi hamile misiniz veya naısl bir süreçtesiniz
Şimdi hamile misiniz veya naısl bir süreçtesiniz
Bence hazır hissediyorsan tekrar dene korkma okuduğum bir kaç yerde düşükten hemen sonra olan hamilelikler daha saglıklı olduğu yazıyordumerhaba ben 7 haftalık hamileyken düşük yaptım kalp atışını duyamamıştım , şimdi 4 ay üstünden geçti düşünmeli miyim ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen bu durumda olan var mı
Şimdi hamile misiniz veya naısl bir süreçtesiniz