- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
- Konu Sahibi halabirumutvar
-
Ben bat A 4 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı sonda 1 gün kala yaptım tam çıktı o gün kan verdim beta 156pozitif cıktı 2 gün sonra tekrar verdim 624dü yani adetim bile gelmeden öğrenmiştimCanim Sen ne zaman test yapmistin ?
Insallah bendede Oyle olur kan Verdim Aksama Sonuclar geliceklerBen bat A 4 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı sonda 1 gün kala yaptım tam çıktı o gün kan verdim beta 156pozitif cıktı 2 gün sonra tekrar verdim 624dü yani adetim bile gelmeden öğrenmiştim
İnsaAllah canım sonucu yaz bekliyorumInsallah bendede Oyle olur kan Verdim Aksama Sonuclar gelicekler
Hayirlisiyla Insallah bebegine kavusuruz❤
önce kanda bellı olacak duzeyde artar sonra ıdrara karısır. gozle gorulur pembelıkte. dıger konudan bılıyorum 17 sınde yumurtlama olmus daha 10 gunluk boyle cıkması dogal .:) hayırlı olsun bu aradaTesekkur ederim Simdi kan testi yapsam cikmaz mi ?
YazarimİnsaAllah canım sonucu yaz bekliyorum
Tesekkur ederimönce kanda bellı olacak duzeyde artar sonra ıdrara karısır. gozle gorulur pembelıkte. dıger konudan bılıyorum 17 sınde yumurtlama olmus daha 10 gunluk boyle cıkması dogal .:) hayırlı olsun bu arada
İlk piki nezaman gördün ovulasyon testinde gebelik var duruyor hayırlı olsun canımTesekkur ederim ❤
Tesekkur ederim canimmİlk piki nezaman gördün ovulasyon testinde gebelik var duruyor hayırlı olsun canım
Sonuç ne cnm merak ettimKizlar erken Gebelik testi yaptim bat a 5 gun kala Boyle cikti
Bi cizgi islik mi Yoksa bana mi Oyle geliyor
Sonucu aksam alicam o zaman yazarimSonuç ne cnm merak ettim
Tamam canım hayırlısıSonucu aksam alicam o zaman yazarim
Ay hadi insallh kuzumTamam canım hayırlısı
Sonucunuz cıktı mı?Sonucu aksam alicam o zaman yazarim
Bende bu konuyu ariyordum sonuc ne oldu acabaSonucunuz cıktı mı?
Bend merakla bekliyorumBende bu konuyu ariyordum sonuc ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?