G Gkhnkbra Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2020 29 4 1 28 13 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkhnkbra #1 Arkadaslar doğumdan sonra kanamasi 40 günü geçen var mi ? 49 gun once dogum yAptm hala kanamam var . icimde parca kalmis olmasindan korkuorum
Arkadaslar doğumdan sonra kanamasi 40 günü geçen var mi ? 49 gun once dogum yAptm hala kanamam var . icimde parca kalmis olmasindan korkuorum
gunebakan_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2017 2.459 3.885 133 13 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkhnkbra #2 Benimki 50 küsür gün sürmüştü az az. Çok evham yaptıysanız doktora gidin içiniz rahat etsin.
G Gkhnkbra Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2020 29 4 1 28 13 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkhnkbra #3 Gevramel .!.: Benimki 50 küsür gün sürmüştü az az. Çok evham yaptıysanız doktora gidin içiniz rahat etsin. Genişletmek için tıkla... Doğumda ödem oluştu bende o yuzden muayene olmaktan korkuorum
Gevramel .!.: Benimki 50 küsür gün sürmüştü az az. Çok evham yaptıysanız doktora gidin içiniz rahat etsin. Genişletmek için tıkla... Doğumda ödem oluştu bende o yuzden muayene olmaktan korkuorum
K Kahvetelvesimoon Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2018 3.994 1.666 133 13 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkhnkbra #4 Gkhnkbra .!.: Arkadaslar doğumdan sonra kanamasi 40 günü geçen var mi ? 49 gun once dogum yAptm hala kanamam var . icimde parca kalmis olmasindan korkuorum Genişletmek için tıkla... 40 gun sonra doktor kontrole cagirmadimi
Gkhnkbra .!.: Arkadaslar doğumdan sonra kanamasi 40 günü geçen var mi ? 49 gun once dogum yAptm hala kanamam var . icimde parca kalmis olmasindan korkuorum Genişletmek için tıkla... 40 gun sonra doktor kontrole cagirmadimi
gunebakan_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2017 2.459 3.885 133 13 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkhnkbra #5 Kahvetelvesimoon .!.: 40 gun sonra doktor kontrole cagirmadimi Genişletmek için tıkla... Çağırdı, gittim, her şey yolunda dedi. Sorun olduğunu düşünmediğim için kanama konusunu hiç sormadım, o da bir şey demedi. Pardon konu sahibi sanarak sizi alıntıladım
Kahvetelvesimoon .!.: 40 gun sonra doktor kontrole cagirmadimi Genişletmek için tıkla... Çağırdı, gittim, her şey yolunda dedi. Sorun olduğunu düşünmediğim için kanama konusunu hiç sormadım, o da bir şey demedi. Pardon konu sahibi sanarak sizi alıntıladım
G Gkhnkbra Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2020 29 4 1 28 14 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkhnkbra #6 Kahvetelvesimoon .!.: 40 gun sonra doktor kontrole cagirmadimi Genişletmek için tıkla... Devlette dogum yaptigim icin cagirmadilar
Kahvetelvesimoon .!.: 40 gun sonra doktor kontrole cagirmadimi Genişletmek için tıkla... Devlette dogum yaptigim icin cagirmadilar
Ruhum Buruk Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2019 4.695 11.331 208 36 14 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkhnkbra #7 Gkhnkbra .!.: Arkadaslar doğumdan sonra kanamasi 40 günü geçen var mi ? 49 gun once dogum yAptm hala kanamam var . icimde parca kalmis olmasindan korkuorum Genişletmek için tıkla... 60 güne yaklaşmistim benKansızlıktan icin az çekmedim
Gkhnkbra .!.: Arkadaslar doğumdan sonra kanamasi 40 günü geçen var mi ? 49 gun once dogum yAptm hala kanamam var . icimde parca kalmis olmasindan korkuorum Genişletmek için tıkla... 60 güne yaklaşmistim benKansızlıktan icin az çekmedim
G Gkhnkbra Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2020 29 4 1 28 24 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkhnkbra #8 Ruhum Buruk .!.: 60 güne yaklaşmistim benKansızlıktan icin az çekmedim Genişletmek için tıkla... 60 gun adet mi oldun dogumdan sonra hastsneye gittin mi peki . Normal miydi kanamann olmasi ben hala bitmedim adetten ayin 1 ine randevum var icim icimi yio kurtaj olursam die
Ruhum Buruk .!.: 60 güne yaklaşmistim benKansızlıktan icin az çekmedim Genişletmek için tıkla... 60 gun adet mi oldun dogumdan sonra hastsneye gittin mi peki . Normal miydi kanamann olmasi ben hala bitmedim adetten ayin 1 ine randevum var icim icimi yio kurtaj olursam die