Gebeliğe Hazırlık Acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nagehanonur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
47
12
3
31
Merhabalar
Normalde yarin adet olmam lazım her ayın 28 i günüm şaşmaz normalde adete 1 hafta kala göğüsler karın şişmesi bas ağrısı içimin yanması hepsi olurdu ama bu ay sadece icimyanıyor ve vücut ısım çok yüksek 4 gün kala beyaz akıntı geldi sonra baya yoğun sarı akıntı geldi dün gece kasıgıma şiddetli 2 ağrı geldi ve oruçlu olmama rağmen gün içinde 3 4 defa tuvalete çıkıyorum. Sizce hamilemiyim 4 aydır deniyoruz ama olmuyo

Erken gebelik testi yapabilirsin. Ovulasyon testi kullan böylece ne zaman yumurtladın regl ne zaman gelecek planlayabilirsin.

Gebelikte sık idrara çıkma rahim büyüdüğü zaman olur başlarda olmaz.. adetinizi bekleyip adet olmazsanız test yapın.. Herşey olabilir adet öncesi belirti de olabilin enfeksiyon da olabilir hamilelikte olabilir..

Bunu biz bilemeyiz test yapmalısınız. Hamile kalmadan önce tonla belirti arardım kendimde ve bulurdum, hamile kaldığım ay belirtim yok denecek kadar azdı.

Test yapmadan bilemezsin erken gebelik testi yapabilsin

Genelde bu dönemde gaz sancısı da oluyor .. inş gebesinizdir ..

Hayır her Eczanelerden gidince verilen değil adete bir hafta kala bile yapılabilecek eken gebelik testi . Eczanede gittinginde isteyebilirsin

Erken gebelik testi normal gebelik testi değil mi

Hayır değil. Ama ben bugün 25 liralık erken gebelik testi ve 5 liralık ucuz test aldım ikisinde de çıktı. Hatta ucuz olanda daha belirgindi.

Bence çok fark yok. Önemli olan testin hcg aralığı. İksii de 5 - 50 hcg aralığındaki değeri gösteriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…